Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

- Νέα οικονομικά μέτρα για εργαζόμενους (χιούμορ)

ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΡΕΠΟ - ΑΠΟΥΣΙΕΣ

ΑΣΘΕΝΕΙΑ
Δεν δικαιολογείται.
Η όποια ιατρική γνωμάτευση θεωρείται άκυρη, διότι, εφόσον ήσασταν σε θέση να πάτε στο γιατρό, μπορούσατε να έρθετε και στην δουλειά.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗ
Δεν δικαιολογείται.
Δεν μπορείτε πλέον να κάνετε τίποτα για τον μακαρίτη και μπορεί οποιοσδήποτε άλλος να μεριμνήσει για τις απαραίτητες διαδικασίες. Αν κανονίσετε να γίνει η κηδεία αργά το απόγευμα, τότε μόνον μπορείτε να φύγετε έως και μισή ώρα νωρίτερα, με την προϋπόθεση πάντα, να έχετε ολοκληρώσει πρώτα την δουλειά σας.

ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ
Θα δείξουμε πλήρη κατανόηση, αρκεί να:

1. Μας ενημερώσετε εγκαίρως, ώστε να βρούμε αντικαταστάτη.
2. Μας πάρετε τηλέφωνο το αργότερο ως τις 8.00 το πρωί για να καλύψουμε έγκαιρα την κενή θέση.
3. Μας στείλει υπογεγραμμένη βεβαίωση ο γιατρός σας ότι έχετε πεθάνει.
4. Αν δεν έχουμε έγκαιρα την βεβαίωση, για τον χρόνο που είσαστε απών θα υπάρξουν κρατήσεις, που θα μεταβιβασθούν στους κληρονόμους σας.

ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Απαγορεύονται.
Σας έχουμε προσλάβει ακέραιους. Αφαίρεση ή αλλοίωση οποιουδήποτε οργάνου παραβιάζει το συμβόλαιο εργασίας και δεν γίνεται δεκτή. Θα ακολουθεί άμεση απόλυση χωρίς αποζημιώσεις.

ΑΡΓΥΡΗ Ή ΧΡΥΣΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΓΑΜΟΥ
Δεν δίνεται ρεπό.
Αν είστε παντρεμένοι 25 ή 50 χρόνια με τον ίδιο άνθρωπο, τότε είστε πολύ τυχεροί, και πρέπει να λέτε κι ευχαριστώ που ακόμη έχετε δουλειά.

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ
Η εταιρία υποστηρίζει το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων.
Άρα η ονομαστική εορτή, που ισοδυναμεί με κοινοποίηση του μικρού σας ονόματος σε τρίτους, απαγορεύεται να εορτάζεται.
Χρησιμοποιείτε ψευδώνυμα στο χώρο εργασίας σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής