Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

- "Μπαχαλιστάν..."

Στα νότια Βαλκάνια, ανακαλύφθηκε μια άγνωστη ως εχθές χώρα, και οι ειδικοί έμειναν άναυδοι.

Την ονόμασαν "Μπαχαλιστάν", αν και θα μπορούσε να έχει πολλά άλλα ονόματα, και θα ήταν όλα τους πετυχημένα.

Στο Μπαχαλιστάν, οι κάτοικοί του έχουν βλέμμα σπινθηροβόλο, που κυμαίνεται από απλανές, έως βοδινό, η αλλιώς, βλέμμα της αγελάδας.
Αποτέλεσμα της πολύωρης αποβλάκωσής τους με Τουρκοσήριαλ η επειδή βλέπουν ειδήσεις.

Βλέπεις για παράδειγμα νέους ανθρώπους να κάθονται στις καφετέριες, μην έχοντας δουλειά, σε παρέες των δύο έως και πέντε ατόμων, συζητώντας μεταξύ τους ένα σωρό σοβαρά ζητήματα, με τηλεπάθεια.
Κίχ δεν βγάζουν!!
Αν ρωτήσεις όμως έναν απ' αυτούς, γιατί δεν κάνει κάτι, θα σου πει "...άσε, τρέχω και δεν φτάνω..".

Όσοι έχουν δουλειά, δεν έχουν λεφτά, γιατί έχουν να πληρωθούν μήνες.
Όσοι πάνε να ζητήσουν τα μεροκάματά τους, βγαίνουν οι επιστάτες με καραμπίνες ή οι μπράβοι και τους στέλνουν αλαφιασμένους να τρέχουν στα χωράφια να γλυτώσουν, η στο νοσοκομείο.

Όσοι έχουν μικροκαταθέσεις στις τράπεζες, δεν κοιμούνται τη νύχτα από το άγχος, μην πάθουν ότι έπαθαν στην Κύπρο. Και για να πάνε στο ΑΤΜ να βγάλουν κανένα εικοσάρικο, πληρώνουν άλλα πενήντα για σωματοφύλακα, διότι γύρω από κάθε ΑΤΜ, τριγυρνάνε κάτι ΑΤιΜοι, έτοιμοι να τους την πέσουν.

Ναι, αλλά...
Οι κάτοικοι του Μπαχαλιστάν είναι περίπου 10 εκατομμύρια, με πέντε εκατομμύρια από αυτούς να είναι αστυνομικοί.
Ο ένας φυλάει τον άλλο δηλαδή...
Νοιώθει τουλάχιστον καθένας τους, τρομερή ασφάλεια.
Οι αστυνομικοί είναι τόσοι πολλοί, που οι πολίτες έκαναν ειδική ομάδα, για να κάνει τον τροχονόμο στις διαβάσεις, ώστε να περνάνε με ασφάλεια οι χωροφυλάκοι, και να μη στουκάρουν ο ένας πάνω στον άλλο.

Όπου κι αν κοιτάξεις, βλέπεις ΔΙΑΣ. Αμέτρητοι ΔΙΑΣ, μέχρι αηδίας.
Λόγω φτώχειας όμως, κάποιες φορές, θα δεις μέχρι και δυό Δίες μαζί, πάνω σε κανένα 50ράκι παπάκι, να κυνηγάνε τίποτε κακοποιούς πάνω σε 1200ρες Καβασάκι....

Κι όμως φίλε, το Μπαχαλιστάν θα το αναγνωρίσουν όλα τα κράτη της Ευρώπης πολύ σύντομα, άσχετα αν το αναγνωρίσουν ως το χειρότερο κράτος να ζει κανείς την σήμερον, και συνάμα το πιο επικίνδυνο..
Μετά το Μπρονξ η το Χάρλεμ, εννοείται...!!!
Σας θυμίζει κάτι;

Παύλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής