Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

- Το Περιφερειακό θέατρο Καρδίτσας στήν Ιτέα με την κωμωδία του Δημήτρη Ρήτα "Του χωριού το Κοινοβούλιο"

Στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας σήμερα 19 Δεκεμβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού καταστήματος Ιτέας και στις 16:00 μμ οι κάτοικοι της Ιτέας είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια θεατρική παράσταση. 

Το Περιφερειακό θέατρο Καρδίτσας παρουσίασε την κωμωδία του Δημήτρη Ρήτα "Του χωριού το Κοινοβούλιο"

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος κ. Καραγιάννης Βάιος, η συνεργάτης σε θέματα Πολιτισμού της Περιφερειακής Ενότητας κ. Καραμπινά Μαρία, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Ιτέας κ. Μπαλαντίνας Αχιλλςέα, ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου κ. Σαμαράς Παύλος και η πρόεδρος του συλλόγου Γυναικών Ιτέας κ. Τζένη Μακρή.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής