Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

- Με κάθε επισημότητα έγιναν τα εγκαίνια του νέου λογιστικού γραφείου του Κωνσταντίνου Ν. Μανώλη

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του λογιστικού γραφείου του Κωνσταντίνου Ν. Μανώλη παρουσία πλήθος φίλων, συγχωριανών αλλά και συγγενών, σε μια λιτή και πολύ ζεστή εκδήλωση.

Αν και τα εγκαίνια έγιναν την Κυριακή, ήδη το λογιστικό γραφείο αριθμεί αρκετούς πελάτες γεγονός που επιβραβεύει τον ζήλο, τις γνώσεις και την συνεχή προσπάθεια του κ. Μανώλη, και παράλληλα δείχνει και τις ιδιαίτερες ικανότητες και εμπειρία ετών που ο ίδιος διαθέτει.

Η προσπάθεια για συνεχή αναβάθμιση του επιπέδου ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει θα δώσει την δυνατότητα να είναι κοντά μας διαρκώς.
Ο Κώστας Μανώλης, καθηγητής λογιστικής, οικονομολόγος και σύμβουλος επιχειρήσεων, διαθέτει την εμπειρία αλλά και την υπευθυνότητα που απαιτεί η εργασία του.

Το νέο λογιστικό γραφείο του θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του μέλλοντος και στην διαρκή ανάγκη των αγροτών, επιχειρήσεων και ιδιωτών, για ενημέρωση και γνώση των οικονομικών μεγεθών και της οικονομικής κατάστασης, ιδιαίτερα σε ένα ρευστό και συνεχώς διαφοροποιούμενο οικονομικό και φορολογικό περιβάλλον.

Σε όσους ενδιαφέρονται να υπενθυμίσουμε ότι το λογιστικό γραφείο βρίσκεται στην Ιτέα και για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο τηλ 2444031112 και στο κινητό: 6977018111http://www.kmanolis.gr

Στα εγκαίνεια παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αιδεσιμολογιώτατος πατήρ Βασίλειος Γερούκης, ο Βουλευτής Καρδίτσας κ. Σπύρος Ταλιαδούρος, ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Κωνσταντίνος Πατσιαλής, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Απόστολος Τσερέπης, ο Πρόεδρος ΔΟΠΑΠΑ Παλαμά κ. Χρήστος Βαϊόπουλος, και ο Πρόεδρος Τ.Κ Ιτέας κ. Θεόδωρος Σδόγγος.

Η "Ιτέα Καρδίτσας", εύχεται καλές δουλειές και εποικοδομητικές συνεργασίες γιατί όλοι πιστεύουμε στην ανάπτυξη των αγροτών και των επιχειρήσεων.

                          πατήστε πάνω στίς φωτό για μεγένθυση...
































2 σχόλια:

Παύλος Σαμαράς είπε...

Καλορίζικο και καλές δουλειές...!!!

Βάσω Τσέτλα είπε...

Ακόμη μια φορά καλές δουλειές!!!! κάτι που θεωρώ δεδομένο μετά από τέτοια πετυχημένη οικονομολογιστικοσυμβουλευτική διαδρομή!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής