Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Συστήθηκε επιτροπή για τη σύσταση Συλλόγου Φίλων Αγροτικού – Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας Δήμου Παλαμά.

Με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνουμε τους φίλους του Αγροτικού - Λαογραφικού Μουσείου ότι δημιουργήθηκε άτυπη επιτροπή για την ολοκλήρωση των διαδικασιών σύστασης Συλλόγου Φίλων Αγροτικού  –Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας Δήμου Παλαμά.

Σκοπός του υπό σύσταση σωματείου θα είναι η με κάθε νόμιμη συμβουλή του στην προσπάθεια επίλυσης ζητημάτων για την επίτευξη των σκοπών, της αποστολής και των αξιών του Μουσείου.

Και επειδή πιστεύουμε ότι το Μουσείο είναι υπόθεση όλων μας, σύντομα θα ανακοινώσουμε την ημερομηνία και ώρα πραγματοποίησης συγκέντρωσης φίλων του, στην αίθουσα του δημοτικού καταστήματος  Ιτέας, προκειμένου, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, να αναδειχτούν τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου και να ξεκινήσει η διαδικασία αναγνώρισής του.

Η άτυπη επιτροπή είναι:

Ανδρεάδης Δημήτριος
Σπυρόπουλος Ιωάννης
Σαμαράς Παύλος
Παπαβασιλείου Ευάγγελος
Βελεσιώτης Ε. Αλέξανδρος
Παπαβάϊου - Χρούμπ Παναγιώτα
Αζαριάδης Αβραάμ
Χηρόπουλος Χρήστος
Ζαμπούκα Πηνελόπη
Κοσκινιώτης Βαγγέλης
Κουσιάντζα Αννα
Χριστοδούλου Χρήστος
Μακρής Δ. Γεώργιος
Πυκνή Ντίνα








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής