Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Παραιτήθηκαν οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Χωρίς Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες βρίσκεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας από τις 30 Ιουνίου 2017 καθώς και οι έξι Θεματικοί υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους.

Τις θέσεις κατείχαν οι κ.κ. Χρήστος Καλομπάτσιος, Κωνσταντίνος Νούσιος, Βασίλειος Αναγνωστόπουλος, Γεώργιος Κίτσιος, Βασίλειος Χατζόπουλος και Αθανάσιος Παιδής και όλες οι αιτήσεις παραίτησης έχουν ως ημερομηνία την 30η Ιουνίου, ημερομηνία που έγιναν μάλιστα και αποδεκτές όλες από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι από πλευράς Περιφέρειας Θεσσαλίας δεν υπάρχει καμία επίσημη γνωστοποίηση για τις παραιτήσεις ενώ στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 17ης Ιουλίου υπάρχουν θέματα προς εισήγηση από τον Κο Νούσιο με την ιδιότητα του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη.

Οι έξι παραιτηθέντες Αντιπεριφερειάρχες έμειναν στις θέσεις τους για κάτι λιγότερο από 14 μήνες αν και με την αρχική απόφαση του Περιφερειάρχη οριζόταν να τερματιστεί η θητεία τους στα τέλη του Φεβρουαρίου του 2017. Ωστόσο ακολούθησε νέα απόφαση για παράταση της θητείας τους που ωστόσο δεν χρειάστηκε να ολοκληρωθεί καθώς όπως προείπαμε οι έξι (προφανώς σε συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη) υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους.

Πλέον αναμένεται η απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για τους επόμενους που θα παραλάβουν τη σκυτάλη αν και την προηγούμενη φορά της τρέχουσας Περιφερειακής Διοίκησης που είχαμε παραιτήσεις απαιτήθηκαν περί τους τρεις μήνες για να αναλάβουν οι νεότεροι.
Θυμίζουμε ότι οι πρώτοι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες μετά τις εκλογές του 2014 ήταν η Κα Μαμάρα Μαρία και οι κ.κ. Δεσπόπουλος Κώστας, Τσίγκας Γεώργιος, Ψαχούλας Ορέστης, Μπάρδας Κωνσταντίνος και Κοπάνας Αργύρης.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής