Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Αποχώρηση της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ Παλαμά του Αχιλλέα Καραλή από το Δημοτικό Συμβούλιο

Αγαπητοί συνδημότες, αγαπητές συνδημότισσες είμαι στη δυσάρεστη θέση να δημοσιοποιήσω την αποχώρησή μας απ’ το Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 12 Φεβρουάριου όταν ήρθε προς συζήτηση το θέμα  «Λειψυδρία στην άρδευση του αγροκτήματος της Τ.Κ. Λεύκης» και μετά από συμφωνία παριστάμενων κατοίκων και προεδρείου για την εισήγηση αυτή, εξουσιοδοτήθηκε ο κύριος Αρης Πολυγένης της ελάσσονος αντιπολίτευσης που έλκει και την καταγωγή του από εκεί, και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι, δεν έγινε κανένα έργο μέχρι στιγμής.
Κατόπιν ο κύριος Δήμαρχος στην αναφορά του είπε ότι:
«Βάλαμε 60.000 ευρώ για την άρδευση στη Λεύκη αλλά είναι δύσκολο να φθάσει το νερό για άρδευση στη λεύκη»
Στη δευτερολογία του ο κύριος Αρης Πολυγένης απάντησε στο Δήμαρχο ότι:
«Λέτε ψέματα αφού δεν έγινε κανένα έργο»
Μετά από αυτό ο πρόεδρος του Δ.Σ. κύριος Αθανάσιος Τσίντζας εξεμάνη, σηκώθηκε απ’ τη θέση του και επιτέθηκε φραστικά στον κύριο Πολυγένη με αποτέλεσμα η συζήτηση να εκτραπεί και να γίνει η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου παρά λίγο ΑΡΕΝΑ.
Στη Μακρόχρονη ιστορία του Δήμου μας ουδέποτε υπήρξε τέτοιο περιστατικό γιατί ο κάθε πρόεδρος Δ.Σ. είναι υποχρεωμένος απ’ το θεσμικό του ρόλο να μεριμνά για την ευταξία και την απρόσκοπτη λειτουργία του σώματος στην αίθουσα και όχι να επιτίθεται σε όποιον έχει αντίθετη γνώμη, θέση ή άποψη με τη  Δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας.
Κατόπιν τούτου ο Δήμαρχος αντί να ανακαλέσει τον πρόεδρο στην τάξη και να λάβει τέλος το περιστατικό τηρώντας ΝΕΚΡΙΚΗ ΣΙΓΗ άφησε να εξελίσεται η διαμάχη, η οποία παρ’ολίγον (χωρίς την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων) θα είχε εξελιχθεί πολύ χειρότερα με απρόβλεπτες διαστάσεις.
Τέτοιες πρωτόγνωρες καταστάσεις και πολιτικές εκ μέρους της πλειοψηφίας στο Δήμο μας, μας ανάγκασαν να αποχωρήσουμε απ’ την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί η ηθική μας, η αντίληψη μας για τη διοίκηση του Δήμου και τα δημοκρατικά μας πιστεύω είναι παντελώς αντίθετα απ’ αυτά που διαδραματίστηκαν και δεν πρόκειται να μας συμπαρασύρουν στον κατήφορο που κάποιοι επιθυμούν.

Για τη Μείζονα Αντιπολίτευση του Δήμου Παλαμά
                    Αχιλλέας Καραλής






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής