Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Καλό ταξίδι Γιώργο!!!

Σήμερα "έφυγε" από την ζωή ο φίλος και συγχωριανός μας Γιώργος Ντάλλας σε ηλικία μόλις 63 ετών.

Είναι πραγματικά απίστευτο όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο και φεύγει ένας νέος άνθρωπος. Και ότι τελικά μένει από τη ζωή μας και εκείνων που φεύγουνε είναι οι αναμνήσεις.
Αυτές αγκαλιάζουμε κι από αυτές κρατιόμαστε.


Φίλε Γιώργο καλό ταξίδι εκεί που θα πας...θα σε θυμόμαστε  πάντα...!!!







2 σχόλια:

ΑΝΝΑ ΜΑΚΡΗ είπε...

Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου φίλε Γιώργο γιατί;;;;; πάντα αυτό το γιατί με τρελαίνει να φεύγουμε τόσο νωρίς' ήσουν ΆΝΘΡΩΠΟΣ με μια ΜΕΓΆΛΗ καρδιά αγαπημένε μου φίλε πάντα θα σε σκέφτομαι και θα μου λείπεις είναι ο πόνος μεγάλος φίλε μου θα μου λείψουν τα αστεία σου καλή αντάμωση ...

Unknown είπε...

καλο ταξίδι ξαδερφε

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής