Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Ευχές δήμαρχου Παλαμά για την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων

Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων, εύχομαι ολόψυχα στους μαθητές που συμμετέχουν σε αυτές καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Είναι η πρώτη σημαντική μάχη που δίνουν στη ζωή τους και είμαστε σίγουροι πως έχουν αποκτήσει τα απαραίτητα εφόδια ώστε να ανταπεξέλθουν στη μάχη αυτή.

Για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χρειάζεται υπομονή, αισιοδοξία, αποβολή του άγχους και επιμονή.

Εύχομαι επίσης σε γονείς και καθηγητές καλή δύναμη και να σταθούν δίπλα στα παιδιά όπως έκαναν όλη τη χρονιά, με αγάπη, υπομονή και ηρεμία, για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των ημερών.

Καλή επιτυχία!!!

Γιώργος Η. Σακελλαρίου
   Δήμαρχος Παλαμά





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής