Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Δήλωση του Αχιλλέα Καραλή για το αποτέλεσμα των εκλογών

Αγαπητοί συντοπίτες και συντοπίτισσες, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 2ας Ιουνίου 2019, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω που με την ψήφο σας τιμήσατε για μια ακόμη φορά το συνδυασμό μας "Νέα πορεία Παλαμά" αλλά και εμένα προσωπικά.
Οι Δημότες του Δήμου μας αποφάσισαν και το αποτέλεσμα είναι απολύτως σεβαστό.
Συγχαίρουμε τον κύριο Σακελλαρίου και τους συνεργάτες του για την εκλογή τους.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, τους εκλεγμένους Δημοτικούς συμβούλους και σ'αυτούς που δεν εξελέγησαν δίνοντας όλοι μαζί ένα τίμιο και αξιοπρεπή αγώνα.
Προσωπικά υπόσχομαι ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας και θα συνεχίσω να δουλεύω με όλες μου τις δυνάμεις για το κοινό καλό, μένοντας πιστός στις αρχές και το ήθος που με διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια, με τη συναίσθηση της ευθύνης για την περαιτέρω βελτίωση και ανάπτυξη του Δήμου μας.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς

                Αχιλλέας Καραλής
επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης
                   Δήμου Παλαμά





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής