Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιου με το νέο Συντονιστή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Με τον νέο Συντονιστή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, υποστράτηγο εν αποστρατεία κ. Νικόλαο Μιχαλάκη συναντήθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Δ/της των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ν. Καρδίτσας  πύραρχος  κ. Γιώργος Νταουτάς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Αναγνωστόπουλος.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι διαδικασίες που προβλέπονται από  τα επιχειρησιακά σχέδια της Πολιτικής Προστασίας για περιπτώσεις σεισμών, πλημμυρών, πυρκαγιών και κάθε έκτακτης ανάγκης και φυσικά αυτά που αφορούν στην αντιμετώπιση του covid-19.

Καθώς από φέτος εφαρμόζεται ο νέος Ν. 4662/20, ο οποίος προβλέπει την τοποθέτηση 13 συντονιστών (όσες και οι Περιφέρειες της χώρας), γίνεται επικαιροποίηση τόσο του σχεδίου ΙΟΛΑΟΣ που αφορά στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών, όσο και όλων των υπολοίπων που αφορούν φυσικές καταστροφές.

Τόσο ο κ. Νούσιος όσο και ο κ. Μιχαλάκης εξέφρασαν την βεβαιότητα ότι θα υπάρξει άριστη συνεργασία όλων των υπηρεσιών της Π.Ε Καρδίτσας για  θέματα της Πολιτικής Προστασίας, βεβαίως πάντοτε υπό τις οδηγίες του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού.

 Ο νέος συντονιστής της Πολιτικής Προστασίας θα έχει έδρα το Διοικητήριο στη Λάρισα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής