Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στο επαρχιακό δίκτυο της Π.Ε Καρδίτσας

Κωστής Νούσιος: Βελτιώνουμε το οδικό δίκτυο- βελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών

Σειρά στοχευμένων παρεμβάσεων υλοποιεί η Π.Ε Καρδίτσας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της αρμοδιότητάς της. Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης  στην επαρχιακή οδό Μπελοκομύτη- Καρύτσας – Μονή Πελεκητής καθώς και στο επαρχιακό δίκτυο Μουζακίου- Λίμνης Πλαστήρα.
Για τις παρεμβάσεις αυτές ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος τόνισε χαρακτηριστικά:
"Με μια εργολαβία ύψους 1 εκ. ευρώ, υλοποιούμε εργασίες ασφαλτόστρωσης σε διάφορα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου της αρμοδιότητάς μας. Σημεία που παρουσίαζαν επικινδυνότητα λόγω φθορών του οδοστρώματος και έχρηζαν άμεσης αποκατάστασης. Συντηρούμε, βελτιώνουμε και αποκαθιστούμε ζημιές σε επαρχιακές οδούς, που συνδέουν περιοχές με αυξημένη κίνηση ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τη Δ/νση Τεχνικών Έργων της Π.Ε Καρδίτσας για την άριστη συνεργασία και την καθοριστική συμβολή τους στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου. 
Στόχος η γρήγορη και ασφαλής μετακίνηση για ανθρώπους και προϊόντα. Είναι άλλωστε βασική κατεύθυνση του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού η υλοποίηση μικρών, αλλά ουσιαστικών έργων, που βελτιώνουν την καθημερινότητα του πολίτη και συμβάλλουν στην ανάπτυξη των συγκεκριμένων περιοχών".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής