Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Τον δρόμο Ιτέας - Πέτρινο δρομολογεί για συντήρηση η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Νέο έργο για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο τμήμα από Ιτέα έως Πέτρινο δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Π.Ε. Καρδίτσας. Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 300.000 ευρώ  χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας και περιλαμβάνει εργασίες χωματουργικών, τεχνικών έργων, οδοστρωσίας και σήμανσης-ασφάλειας.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα και ασφαλή οδικά δίκτυα στη χώρα. Σε μια  εποχή αβεβαιότητας και χρονοβόρων διαδικασιών για τα δημόσια έργα, σε συνεργασία με τους Αντιπεριφερειάρχες, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες, συνεχίζουμε να  χρηματοδοτούμε και να κατασκευάζουμε  έργα στα οποία διεισδύουν οι επιθυμίες των ανθρώπων της Καρδίτσας. Στηρίζουμε τον άνθρωπο και τις ανάγκες του με έργα που δημιουργούν θέσεις εργασίας και φέρνουν χρήμα την τοπική πραγματική οικονομία» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Στο οδικό τμήμα από Ιτέα έως Πέτρινο πρόκειται να γίνει:

-Διάνοιξη και καθαρισμός τάφρου αποχέτευσης ομβρίων.
-Καθαρισμός οχετών αποχέτευσης ομβρίων.
-Ασφαλτικές εργασίες.
-Κατασκευή κιγκλιδωμάτων στη γέφυρα του ποταμού Εννιπέα.
-Εργασίες σήμανσης και ασφάλειας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής