Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Στον Υπουργό Κώστα Τσιάρα, εκπρόσωποι των Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) του Ν. Καρδίτσας

Τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα, επισκέφθηκαν στο πολιτικό του γραφείο στην Καρδίτσα, εκπρόσωποι των Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) του Ν. Καρδίτσας.

Ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Θεσσαλιώτιδος κ. Σπυρίδων Γιωτάκος, ο Πρόεδρος και το μέλος του ΤΟΕΒ Τιτανίου κ.κ. Βασίλης Γιαννάκος και Σπύρος Τζιβένης αντίστοιχα και ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Σελλάνων κ. Βασίλης Φαλάρας, ενημέρωσαν τον κ. Τσιάρα για τρέχοντα ζητήματα των τοπικών οργανισμών.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η δρομολόγηση σημαντικών αρδευτικών έργων, προκειμένου να ωφεληθούν οι αγρότες του νομού μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής