Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Την καθιερωμένη "ΓΙΟΡΤΗ ΠΙΤΑΣ" γιόρτασε ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας

Την καθιερωμένη γιορτή πίτας για 8η χρονιά διοργάνωσε και φέτος ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας.

Ομολογουμένως σε μια από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας έδωσε ένα τόνο δροσιάς στην ζεστή βραδιά μετά από 3 χρόνια καραντίνας.

Οι γυναίκες του χωριού δημιούργησαν όλων των ειδών πίτες, η Χορωδία Παλαμά ήταν καταπληκτική καθώς επίσης και το χορευτικό των παιδιών της Βίκης Καρανάσιου και το κοινό της Ιτέας ανταποκρίθηκε, χειροκρότησε και απόλαυσε την όλη προσπάθεια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Γερούκης Βασίλειος, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Τσιάρας Κώστας, οι Βουλευτές Καρδίτσας Κωτσός Γεώργιος και Σκόνδρα Ασημίνα, ο Αντιπεριφερειάρχης Νούσιος Κωστής, ο Δήμαρχος Παλαμά Σακελλαρίου Γεώργιος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ρογγανάκη Λία, η πρόεδρος Τ.Κ Ιτέας Λύτρα Θεοδώρα, οι Αντιδήμαρχοι Παλαμά Φούντα Ράνια, Ηλίας Μακρής, Μπανασός Κωνσταντίνος, ο μπρόεδρος ΔΟΠΑΠΑΠ Μπακαβέλος Βαϊος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σπυρόπουλος Χρήστος και Λύτρας Ευάγγελος, ο πρόεδρος Αμφικτιονίας των Θεσσαλών Καραγκούνηδων Φιρφιρής Απόστολος και πρόεδροι και εκπρόσωποι φορέων.

Υπέυθυνος χορωδίας Μπίμπιλας Αχιλλέας
Υπεύθυνη χορευτικού Βίκυ Καρανάσιου























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής