Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Βραδινή έξοδος του Συλλόγου Γυναικών Ιτέας στο οβελιστήριο του Γιώργου Κοντοβάϊου

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των γυναικών χθες την Πέμπτη 28 Ιουλίου στην βραδινή έξοδο που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας στο οβελιστήριο του Γιώργου Κοντοβάϊου στην Ιτέα.

Η βραδιά ήταν καταπληκτική, το φαγητό υπέροχο και η φιλοξενία στον πανέμορφο Καλοκαιρινά διαμορφωμένο χώρο του μαγαζιού ζεστή για τα μέλη του Συλλόγου που την απόλαυσαν δεόντως κουβεντιάζοντας για όλα τα θέματα που τους αφορούν.

Το μΔ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλες τις κυρίες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση καθώς και το κατάστημα του Γιώργου Κοντοβάϊου για την άψογη εξυπηρέτηση...




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής