Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Φωτεινή Καραϊσκου: Άλλη μια χαμένη ευκαιρία για τον Δήμο Παλαμά

Παρακολουθώντας τις ενέργειες δήμων ανά την Ελλάδα, σας κοινοποιώ παρακάτω σύνδεσμο όπου φαίνεται η πρόσκληση που αφορά στην επιχορήγηση της διαδικασίας σύνταξης, υποβολής και τεκμηρίωσης τεχνικών φακέλων από τους δικαιούχους φορείς, για πιστοποίηση νέων παραδοσιακών τοπικών προϊόντων με κατοχύρωση σημάνσεων ποιότητας ΠΟΠ/ΠΓΕ/ΕΠΙΠ, σύμφωνα με τον Κανονισμό 1151/2012 της Ε.Ε, όπως ισχύει.

Εδω γεννιούνται διάφορα ερωτήματα.

Γιατί ο δικός μας Δήμος Παλαμά είναι πάλι απών;;;

Ποιος ευθύνεται για την μεγάλη αυτή αδιαφορία ;;;

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι δεν υπάρχουν άξια στελέχη να ερευνήσουν τα οφέλη που μας παρέχει η κρατική εξουσία. 
Είναι ακόμα πιο ξεκάθαρο ότι ο Δήμος Παλαμά βαδίζει με αυτόματο πιλότο και είναι εξαφανισμένος και μακριά από κάθε αναπτυξιακή πρωτοβουλία.
Στην περιοχή μας υπάρχει εξαιρετικό κλίμα για δεντροκαλλιέργεια στις περιοχές του Πετρίνου του Συκεώνα και του Αγίου Δημητρίου.  
Επίσης στην περιοχή των Σελλάνων παράγουμε εξαιρετικής ποιότητας πεπόνια και τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε το γνωστό σε όλους μας Παλαμιώτικο λουκάνικο.

Όλα αυτά με θυμώνουν και με ενεργοποιούν ακόμη πιο δυνατά για να ασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση του τόπου μου. Με θυμώνουν να βλέπω τον Δήμο Παλαμά να βουλιάζει καθημερινά χωρίς μέλλον και προοπτικές. Δεν συγχωρούμε άλλο τους ανθρώπους που στείλαμε στο τιμόνι της διοίκησης του τόπου μας. 
Αφουγκραζόμαστε και επιλέγουμε σωστά  στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τους πλέον κατάλληλους που θα μας πάνε βήματα μπροστά. 
Διότι η παρατεταμένη αδιαφορία η απραξία και η λογική όσα πάνε και όσα έρθουν πρέπει επιτέλους να σταματήσει. 
Φτάνει πια !

https://www.pineiosnews.gr/2022/07/22/xekinise-i-ypovoli-ton-aitiseon-sto-neo-programma-pistopoiisis-ton-poiotikon-topikon-proionton-pou-chrimatodotei-i-perifereia-thessalias/

       Δημοτική Σύμβουλος Παλαμά 

            ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ Φωτεινή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής