Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Ο Ευριπίδης Παληγιάννης υποψήφιος στον Δήμο Παλαμά με τον συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" του Σωκράτη Δασκαλόπουλου

Υποψήφιος με την "Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση" του Σωκράτη Δασκαλόπουλου θα είναι στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ. Ευριπίδης Παληγιάννης. 
Ο κ. Παληγιάννης δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα ενώ έχει μακρά ενασχόληση με τον αθλητισμό. Ως ποδοσφαιριστής έχει καριέρα σε πολλές ομάδες με ιδιαίτερη επιτυχία. 
Επίσης είναι πτυχιούχος Επιπλοποιός-Ξυλουργός. 
Κατάγεται από τον Πέτρινο, από οικογένεια που ασχολείται με τα κοινά καθώς ο πατέρας του έχει υπάρξει πρόεδρος της κοινότητας επί πολλά έτη. Είναι παντρεμένος με ένα παιδί. 

Κατά την παρουσίασή του ο Υπ. Δήμαρχος Σωκράτης Δασκαλόπουλος δήλωσε:
"Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε σήμερα τον κ. Ευριπίδη Παληγιάννη. Έναν νέο άνθρωπο με άριστο χαρακτήρα, οικογενειάρχη, και πάνω απ' όλα αγαπητό από όλους μας. Η τοπική κοινωνία γνωρίζει πως ο φίλος Ευριπίδης είναι πρώτα από όλα άνθρωπος που βοηθάει, που δημιουργεί, και πάνω απ' όλα εργάζεται ακατάπαυστα. Νέος με χαρακτήρα τίμιο και όρεξη για προσφορά. Η τοπική κοινωνία γνωρίζει πλέον πως έχει έναν άνθρωπο που μπορεί να βασιστεί πάνω του." 

Ο κ. Παληγιάννης με την σειρά του δήλωσε: 
"Ευχαριστώ πολύ τον κ Δασκαλόπουλο που μου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθώ με τα κοινά. Από σήμερα αρχίζουμε δουλειά για την αναστήλωση του Δήμου Παλαμά."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής