Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Τρεις υποψηφιότητες με τον συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" του υποψ. δημάρχου Παλαμά Σωκράτη Δασκαλόπουλου

Υποψήφιοι με την "Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση" του Σωκράτη Δασκαλόπουλου στις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου θα είναι οι Παναγιώτα Κουτσιούμπα, Βαΐα Μπανάσου και Θωμάς Φίλος

Η κ. Κουτσιούμπα κατάγεται από τον Παλαμά και απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα. 

Η κ. Μπανάσου κατάγεται από τον Μάρκο και είναι πτυχιούχος Παιδαγωγικής Εκπαίδευσης με μεταπτυχιακό τίτλο στην Ειδική Αγωγή και απασχολείται ως ιδιωτική υπάλληλος. 

Ο κ. Φίλος κατάγεται από το Προάστιο και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Είναι ενεργό μέλος του Δ.Σ. του Κυνοφιλικού Ομίλου Καρδίτσας. 

Ο κ. Δασκαλόπουλος κατά την παρουσίασή του δήλωσε: "Υποδεχόμαστε σήμερα στον συνδυασμό μας τρία νέα στελέχη με όρεξη για δουλειά. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής