Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Ο Αθανάσιος Κωστόπουλος υποψήφιος στον Δήμο Παλαμά με τον συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" του Σωκράτη Δασκαλόπουλου

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ "στον δήμο Παλαμά θα είναι στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Αθανάσιος Κωστόπουλος
Ο κ. Κωστόπουλος είναι Στρατιωτικός της Πολεμικής Αεροπορίας με ειδικότητα Μηχανικός Αεροσκαφών. Υπηρετεί στην 111 πτέρυγα μάχης στην Αγχίαλο Βόλου. Κατάγεται από το Κοσκινά και είναι παντρεμένος με ένα παιδί. 

Κατά την παρουσίασή του ο Υπ. Δήμαρχος κ. Δασκαλόπουλος είπε τα εξής: 
"Σήμερα ενώνει τις δυνάμεις του μαζί μας ο κ. Αθανάσιος Κωστόπουλος. Εκτός από την στρατιωτική του καριέρα ο φίλος Αθανάσιος αγαπάει πολύ τον τόπο του. Αυτός είναι ο λόγος που είναι μαζί μας άλλωστε. Άνθρωπος καθαρός, τίμιος, με το χαμόγελο πάντα και με αίσθηση του χιούμορ που δείχνει την εσωτερική παιδεία που διαθέτει. Ένας νέος Άνδρας που η τοπική κοινωνία τον αγαπάει πολύ." 

Ο κ .Κωστόπουλος με την σειρά του δήλωσε: 
"Από σήμερα είμαι εδώ για τον τόπο μου και θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Δασκαλόπουλο για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο που θα φέρει την αλλαγή."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής