Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Η Ελένη Ανδριανοπούλου υποψήφια στον Δήμο Παλαμά με τον συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" του Σωκράτη Δασκαλόπουλου

Υποψήφια με την "Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση" για τον Δήμο Παλαμά θα είναι στις εκλογές του Οκτωβρίου η Ελένη Ανδριανοπούλου.
 Η κ. Ανδριανοπούλου κατάγεται και κατοικεί μόνιμα στην Ιτέα. Είναι απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. 

Κατά την παρουσίασή της ο κ. Δασκαλόπουλος δήλωσε: 
"Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε σήμερα την Ελένη Ανδριανοπούλου. Μία νέα κοπέλα με προοπτική, άφθαρτη και κυρίως με διάθεση για προσφορά. Την ευχαριστούμε και της ευχόμαστε καλή επιτυχία". 

Η κ. Ανδριανοπούλου με την σειρά της δήλωσε: 
"Συντάσσομαι κι εγώ με τον συνδυασμό του κ. Δασκαλόπουλου και τον ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής