Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

Η Νίκη Μπακράτση - Καραμήτρου υποψήφια στον Δήμο Παλαμά με τον συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" του Σωκράτη Δασκαλόπουλου

Υποψήφια με την "Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση" του Σωκράτη Δασκαλόπουλου θα είναι η Νίκη Μπακράτση - Καραμήτρου στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.  
Η κ. Μπακράτση - Καραμήτρου κατάγεται από τον Παλαμά και κατοικεί μόνιμα στο Φύλλο. 
Είναι παντρεμένη με τον κ. Παναγιώτη Καραμήτρο και μητέρα δύο παιδιών. Επίσης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γυναικών "Οι Σαμπαλιώτισσες" ενώ έχει εμπειρία στις αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς έχει υπάρξει υποψήφια με πολύ καλά αποτελέσματα.  

Ο κ. Δασκαλόπουλος κατά την παρουσίασή της δήλωσε: 
"Σήμερα υποδεχόμαστε την κ. Μπακράτση- Καραμήτρου. Μία νέα γυναίκα με οικογένεια αλλά ταυτόχρονα πολύ ενεργή στην τοπική κοινωνία. Όλοι μας στην τοπική κοινωνία γνωρίζουμε την Νίκη ως αδαμάντινο χαρακτήρα, με θέληση για προσφορά και κυρίως για την καλοσύνη κι ευγένεια που την διακατέχει. Ένας νέος άνθρωπος που έχει πολλά να προσφέρει στον τόπο της. Προσωπικά την ευχαριστώ πολύ όπως και την οικογένειά της. Γνωρίζω καλά πως ότι κάνει το κάνει με διάθεση προσφοράς για να βοηθήσει. Επίσης να μην ξεχάσω να αναφερθώ στα κοινά που έχουμε ως παιδιά μεταναστών στην Σουηδία. Και γνωρίζουμε πολύ καλά πως όσο η πατρίδα λείπει σε κάποιον τόσο πιο πολύ την αγαπά. Θα καλέσω τους κατοίκους του Φύλλου με τους οποίους έχω ιδιαίτερους δεσμούς να στηρίξουν την υποψηφιότητα της Νίκης, γιατί πραγματικά το αξίζει". 

Η κ. Νίκη Μπακράτση- Καραμήτρου με την σειρά της δήλωσε: 
"Ευχαριστώ πολύ τον κ Δασκαλόπουλο για την τιμή που μου έκανε. Θα συνεχίσω να προσφέρω όσο μπορώ στον τόπο μου από όποια θέση κι αν μου ζητηθεί. Με τον Σωκράτη Δασκαλόπουλο είμαι σίγουρη πως πλέον όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής