Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Η Αικατερίνη Μαλλιαρού - Μπέη υποψήφια στον Δήμο Παλαμά με τον συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" του Σωκράτη Δασκαλόπουλου

Υποψήφια με την "Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση" του Σωκράτη Δασκαλόπουλου στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου θα είναι η Αικατερίνη Μαλλιαρού - Μπέη.
Η κ. Αικατερίνη Μαλλιαρού - Μπέη κατοικεί μόνιμα στον Παλαμά. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και είναι μητέρα δύο παιδιών. 

Κατά την παρουσίασή τους ο Υπ. Δήμαρχος δήλωσε: 
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κ. Μαλλιαρού - Μπέη που έρχεται να δυναμώσει την προσπάθεια μας. Της εύχομαι καλή επιτυχία και θα είμαστε πάντα αρωγοί στην προσπάθεια που θα κάνει και η ίδια για ένα καλύτερο αύριο". 

Η κ. Μαλλιαρού - Μπέη με τη σειρά της δήλωσε: 
"Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Δασκαλόπουλο και θα συμβάλλω με όποιο τρόπο μπορώ σε αυτήν την προσπάθεια"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής