Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Τρεις υποψηφιότητες με τον συμδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" του Σωκράτη Δασκαλόπουλου για τον Δήμο Παλαμά

Υποψήφιοι με την "Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση" του Σωκράτη Δασκαλόπουλου στις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου θα είναι οι Παρασκευή Μαρέτσου, Χρήστος Μπακαβέλος και Παρασκευή Διδαγγέλου.

Η κ. Μαρέτσου κατάγεται από τους Γοργοβίτες και είναι πτυχιούχος Τουριστικών Επαγγελμάτων με ειδικότητα στον τομέα Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και Τροφοδοσίας. Είναι μητέρα 2 παιδιών και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. 

Ο κ. Μπακαβέλος κατάγεται από τον Πέτρινο και απασχολείται ως αγρότης. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Παλαμά, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρίνου καθώς και Διοικητικός Σύμβουλος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Καρδίτσας με έντονη συνδικαλιστική δράση. 

Η κ. Διδαγγέλου κατάγεται από τα Καλυβάκια, είναι μητέρα δύο παιδιών και απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα. 

Ο κ. Δασκαλόπουλος κατά την παρουσίασή τους δήλωσε: 
"Υποδεχόμαστε σήμερα στον συνδυασμό μας τρείς νέες υποψηφιότητες που θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην προσπάθειά μας για ανάκαμψη του Δήμου μας, τους ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής