Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας στην 10η γιορτή πίτας του Συλλόγου Γυναικών Ιτέας

Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ιτέας συμμετείχε με τα χορευτικά του τμήματα στην 10η γιορτή πίτας στην Ιτέα. Το ΔΣ ευχαριστεί τη πρόεδρο κυρία Τζένη Μακρή και το ΔΣ του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Γυναικείου Συλλόγου για τη πρόσκληση και τη φιλοξενία καθώς και τον χοροδιδάσκαλο κύριο Φώτη Γαρουφαλιά. 

Επίσης ο σύλλογος ευχαριστεί τους εξής:
Τις κύριες Ρένα Βελεσιώτη, Χαρούλα Μακρή, Μαλβίνα Ντάλλα και Κική Αναστασοπούλου που επιμελήθηκαν και έντυσαν τις Καραγκούνες. 
Τον πρόεδρο Φίλων Αγροτικού και Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας κύριο Χρήστο Λύτρα για τη παραχώρηση του σοφρά για τις ανάγκες της παράστασης. 
Τον φούρνο Μπαλαντίνα που επιμελήθηκε τις κουλούρες για τις ανάγκες της παράστασης. 
Την κυρία Άσπα Αγγέλου και το ζαχαροπλαστείο «Χαβάη» για τον στολισμό της κύριας κουλούρας. 
Τις κυρίες Δέσποινα Μακρή, Χρύσα Θεοδώρου και Αναστασία Σβάνα για τα τριαντάφυλλα που μας δώρισαν για τον στολισμό των κουλούρων
Και φυσικά όλες τις καραγκούνες και τα παιδοα που χόρεψαν για αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα. 

Χόρεψαν οι εξής:
Παιδικό τμήμα:

Ελίνα Σινάι, Ερίς Σινάι, Ελένη Μήλιου, Κωνσταντίνος Ζώνας, Έλενα Λύτρα, Ελντιόν Μπεσίρι, Εράλντ Μπεσίρι, Ευάγγελος Μακρής, Παρίσα Αγγέλου, Αποστόλης Μακρής, Σοφία Μακρή, Φιλένια Τοπτσή, Παύλος Λύτρας, Ζέτα Παπακωνσταντίνου, Ευαγγελία Λύτρα, Μαγδαληνή Γιαννάκου, Αναστασία Χατζή, Βασιλική Χατζή.

Καραγκούνες:

Θώμη Μακρή, Ελένη Κουτσουμπέη, Αναστασία Σβάνα, Κατερίνα Πλατώνη, Μαρία Κόρμα, Θάλεια Μακρή, Σοφία Μακρή, Κατερίνα Αβράμη, Ντίνα Κακάτσιου, Μαίρη Τοπτσή, Αννίτα Μπαμπάνα, Βάσω Τόζιου, Ζωή Σπυροπούλου, Βάγια Μπαλαντίνα, Κική Αναστασοπούλου, Βιργινία Παππά, Χρύσα Θεοδώρου.

Με εκτίμηση 

            Το ΔΣ   ΕΜΣ Ιτέας










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής