Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

- Η πρώτη Μουσική παράσταση απο τους μαθητές της Ιτέας...

Την πρώτη τους παράσταση έδωσαν οι μαθητές μουσικών οργάνων του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού συλλόγου Ιτέας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου.
Σκοπός της εκδήλωσης δεν ήταν να αποδείξουν οι μαθητές τη δουλειά τους, αφού ξεκίνησαν να μαθαίνουν μουσική μόλις προ 5 μηνών, αλλά σκοπός της εκδήλωσης ήταν να εξοικειωθούν οι μαθητές με το κοινό.
Η αίθουσα κατάμεστη από μικρούς και μεγάλους οι οποίοι παρά τη ζέστη παρακολούθησαν και χειροκρότησαν με ενθουσιασμό τα νέα ταλέντα του συλλόγου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και στον υπεύθυνο του τμήματος μουσικών οργάνων κ. Μπίμπιλα Αχιλλέα.
"Η αμοιβή ενός καλλιτέχνη είναι το ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα ...... κι αυτό το εισέπραξαν...!!!"

                                       Πατήστε πάνω στις φωτό για μεγένθυση...










3 σχόλια:

Θώμη Παναγιωτή είπε...

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση μας!!!

Παύλος Σαμαράς είπε...

Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους τους μικρούς "Μουσικούς αστέρες" της Ιτέας, καθώς επίσης και στους συντελεστές αυτής της μεγάλης προσπάθειας...!!!

Κωνσταντίνος Μητράκος είπε...

Καλη επιτυχια !!!!! στους ... εκωλαπτομενους , που ξεκινησαν να ανεβαινουν σ'αυτο το δυσβατο αλλα υπεροχο , βουνο της μουσικης !!!!!! Αχ .... αυτη η αμοιβη ...... Παυλο ........

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής