Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

- The Hawks ( Τα Γεράκια)

Που πήγαν οι κιθάρες;
Το ροκ έχει πεθάνει στην Ελλάδα.. Ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, ακολουθεί ασθμαίνοντας τις μουσικές εξελίξεις. Εδώ και μερικά χρόνια τα ροκ σχήματα δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να βαδίζουν στην πεπατημένη. Και παρότι ο κόσμος «βράζει», λόγω της οικονομικής κρίσης, το ροκ δεν κατάφερε να δώσει καινούργιο τραγούδι για να γίνει «σημαία».
Πού πήγαν οι κιθάρες;
Μας τελείωσε το ροκ;
Αν το είδος είναι «κουρασμένο», δεν σημαίνει πάντως πως το κλασικό ροκ δεν βρίσκει νέα αυτιά για να ακουστεί. Στην κοινωνία που «καταβροχθίζει» το καινούργιο και περνάει αμέσως στο επόμενο, οι ρόκερ από τα παλιά επιστρέφουν. Όποιοι ψάχνουν το μέλλον του ροκ δεν θα ξεμείνουν από ιδέες. Μπορεί το καινούργιο να μην έρχεται από εκεί (έρχεται κυρίως από την «dance», τα ηλεκτρονικά και από τις νέες προτάσεις του hip hop), αλλά ορισμένα συγκροτήματα ροκ είναι δείγματα ζωής σε μια χώρα σκληρή για να επιβιώσει το είδος.

Ενα απ΄αυτά είναι και οι δικοί μας THE HAWKS (Τα Γεράκια).Παιδιά που ξέρουν να παίζουν καλή rock μουσική κόντρα στη σημερινή λαίλαπα της "εύκολης" νομενκλατούρας.

Το σχήμα αποτελούν οι:
Τάσος Τριανταφύλλου - Φωνητικά - Κιθάρα
Θανάσης Λύτρας - Κιθάρα
Γιώργος Τάσης - Μπάσο
Βαγγέλης Μότσιας - Τύμπανα

« Είναι θέμα επιλογής να διοχετεύεις όλη σου την ενέργεια και τον χρόνο σε κάτι που νιώθεις πως είναι αληθινό.Το να είσαι ο εαυτός σου δεν είναι θυσία. Είναι αυτονόητο ».
Θανάσης Λύτρας

The Hawks 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής