Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

- Απορίες ενος πολίτη προς τα ΜΜΕ...

Με αφορμή το περιστατικό της Πέμπτης 7 Ιουνίου 2012 στον ΑΝΤ1 και τις μετέπειτα λυσσαλέες αναμεταδόσεις (μέτρησα 20 φορές σε μία ώρα στο ίδιο κανάλι) και τις επαναλαμβανόμενες σαν πλύση εγκεφάλου, υπερφίαλες, αλλά κατά τα άλλα «δημοκρατικές» δηλώσεις πρωτίστως των ΜΜΕ και ακολούθως των κομμάτων περί «ανθρώπινης βιαιοπραγίας», θα ήθελα να υποβάλω και τη δική μου άποψη για το τι είναι «ανθρώπινη βιαιοπραγία», ύστερα από τις άπειρες φορές που το άκουσα τις τελευταίες ημέρες:
 
- Βιαιοπραγία είναι οι πάνω από 2000 αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών μετά την είσοδό μας στο μνημόνιο, λόγω φτώχειας, ανέχειας και οικονομικής εξαθλίωσης.

- Βιαιοπραγία είναι να παραδίδεις τη χώρα σου στα χέρια των κερδοσκόπων από το ιστορικό Καστελόριζο, χωρίς δημοψήφισμα και χωρίς επακριβή ενημέρωση του λαού για την οικονομική κατάσταση της χώρας.

- Βιαιοπραγία είναι να καταρρακώνεται οικονομικά η χώρα που ΕΣΥ κυβερνάς και να θεωρείς και να διώκεις ως ΜΟΝΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ τους δημόσιους υπάλληλους που ΕΣΥ διόρισες.

- Βιαιοπραγία είναι να χαρακτηρίζεις τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων «αυτιστικά» και «αντιπαραγωγικά» ενώ είσαι ο προϊστάμενός τους.

- Βιαιοπραγία είναι να τιμωρείς ρατσιστικά τους συνταξιούχους κάτω των 55 ετών και να τους υπερφορολογείς ενώ ταυτόχρονα τους στερείς και τα δώρα, παρά το γεγονός ότι οι νόμοι και το σύνταγμα της Ελλάδας σε διαψεύδουν κατηγορηματικά.

- Βιαιοπραγία είναι να θεωρείς παράνομους τους συνταξιούχους κάτω των 60 ετών όταν τολμήσουν να συμπληρώσουν την τσεκουρωμένη σύνταξή τους με άλλη νόμιμη απασχόληση, όταν την ίδια στιγμή εσύ φρόντισες να λαμβάνεις ΚΑΙ βουλευτική σύνταξη με μόλις 8 χρόνια «υπηρεσίας».

- Βιαιοπραγία είναι να δηλώνεις δημοσίως ότι δεν είναι δυνατόν να επιβαρυνθεί ο λογαριασμός της ΔΕΗ του φτωχού πολίτη με χαράτσια της εφορίας διότι είναι δημόσιο αγαθό και να κάνεις ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό μετά από 3 μήνες.

- Βιαιοπραγία είναι όταν ενώ πρέπει να πάρεις οικονομικά μέτρα ύψους 300 εκατ. ευρώ για να μας δώσει η τρόικα την επόμενη δόση, να αποφασίζεις να πετσοκόψεις τις επικουρικές συντάξεις του Ελληνικού λαού, και μετά από 2 μήνες στην προεκλογική σου εκστρατεία να παρουσιάζεις διάφορες ΑΛΛΕΣ ανώδυνες λύσεις για εξεύρεση χρημάτων.

- Βιαιοπραγία είναι να αλλάζεις κατά το δοκούν φορολογικούς νόμους κάθε μήνα, γιατί είσαι ανάξιος να πατάξεις την φοροδιαφυγή της εκλογικής σου πελατείας.

- Βιαιοπραγία είναι όταν τόσο αβασάνιστα ωθείς τους νέους να μεταναστεύσουν για να βρουν δουλειά, ενώ τόσο υποκριτικά υπόσχεσαι προεκλογικά νέες θέσεις εργασίας.

- Βιαιοπραγία είναι να μην δέχεσαι στα Ελληνικά νοσοκομεία τους Έλληνες ασφαλιζόμενους πολίτες αν δεν προπληρώσουν το ποσό των 5 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα να δέχεσαι αναντίρρητα και δωρεάν όλους τους λαθρομετανάστες.

- Βιαιοπραγία είναι να προθυμοποιείσαι να μετατρέψεις τη χώρα σου σε διεθνή αποθήκη ψυχών, να τους παρέχεις τη δυνατότητα «μαύρης εργασίας» ως εργάτες στα χωράφια και στις οικοδομές εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, να αυξάνεται ραγδαία η υπάρχουσα εγκληματικότητα και να παρουσιάζεις ως λύση του προβλήματος την νόμιμη ένταξή τους στην Ελληνική κοινωνία ως Έλληνες πολίτες.

- Βιαιοπραγία είναι όταν στερείς από τα παιδιά στο σχολείο τα βιβλία τους και τα υποχρεώνεις να διαβάζουν από φωτοτυπίες ή να πληρώνουν οι γονείς τους για τα βιβλία που θα έπρεπε να τους παρείχες, ενώ ταυτόχρονα και απλόχερα επιχορηγείς με 80 εκατ. ευρώ το Μέγαρο μουσικής την ίδια ακριβώς περίοδο.

- Βιαιοπραγία είναι όταν επιχορηγείς τα κόμματα (τον εαυτό σου δηλαδή) με 30 εκατ. ευρώ για το έτος και άλλα 30 εκατ. ευρώ εκτάκτως για εκλογές, ενώ παράλληλα αφήνεις τους γέρους και τους αρρώστους στην τύχη τους στερώντας τους τα φάρμακα.

- Βιαιοπραγία είναι όταν επιτρέπεις σε δημοσιογράφους ζωντανά σε τηλεοπτικές εκπομπές να τηλεφωνούν σε εισαγγελείς, και συνομιλώντας με το μικρό τους όνομα σαν φιλαράκια να παραγγέλλουν την αυτόφωρη δίωξη άλλων πολιτών (κατά τη διάρκεια του επίμαχου περιστατικού όπου ΜΟΝΟ σε διάφορα blogs αναρτήθηκε).

Αυτά κατά τη ταπεινή γνώμη μου αποτελούν μερικές πραγματικές βιαιοπραγίες και απ’ όσο γνωρίζω, για ΚΑΝΕΝΑ δεν ακολουθήθηκε ΠΟΤΕ η αυτόφωρη διαδικασία ή έστω κανονική διαδικασία δίωξης για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ.

Είμαι σίγουρος ότι ξέχασα πάρα πολλές ακόμη βιαιοπραγίες που σε πολλούς πιθανώς να έρχονται στο μυαλό. Δεν με νοιάζει πραγματικά, ούτε ποιος ήταν, ούτε τι ήταν, ούτε από πού κατάγεται, ούτε σε ποιο κόμμα ανήκει αυτός που έριξε νερό στη μία κυρία και χτύπησε μία άλλη κυρία. Σίγουρα το γεγονός ότι είναι άντρας δεν τον τιμά. Βέβαια, δεν ξέρω κατά πόσο το γεγονός ότι εκείνες είναι γυναίκες, τους δίνει το δικαίωμα να προκαλούν και να βρίζουν άντρες με το όνομα «φασισταριό» και ο παρουσιαστής να τις παρακολουθεί ανέκφραστος έως συγκαταβατικός. Επιπροσθέτως, η ΚΡΥΟΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ στις παραπάνω κυρίες συνέβησαν τη συγκεκριμένη μέρα και μόνο. Για τον Ελληνικό λαό αντιθέτως, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

Αυτό όμως που θα ήθελα να ρωτήσω τα «μεγάλα» Μέσα Μαζικής «Ενημέρωσης» είναι το εξής:

Με ανείπωτη μανία από το πρωί περίπου 10:00 της Πέμπτης, κατακλύζετε τα Ελληνικά σπίτια με έκτακτες εκπομπές, πέρα από τις ήδη υπάρχουσες, ανεξαρτήτως όλα τα «μεγάλα» τηλεοπτικά κανάλια, προβάλλοντας περίπου 20 φορές σε μία ώρα το επίμαχο βίντεο.

1. Τι ακριβώς περιμένετε να πετύχετε;

α. Να πείσετε τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής να ψηφίσουν άλλο κόμμα; Μα δεν καταλαβαίνετε ότι έτσι προκαλείτε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα, αφού ο κόσμος είναι ήδη θυμωμένος με την διαφθορά, την κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος και την ατιμωρησία των πραγματικά υπευθύνων; Είστε τόσο αφελείς ή μήπως τόσο διαπλεκόμενοι μαζί με τους πραγματικά υπεύθυνους, που τώρα πια δεν μπορείτε να κάνετε πίσω;

β. Να αποδείξετε ότι Δημοκρατία είστε εσείς και αποφασίζετε να ακυρώσετε ένα κόμμα που επικύρωσε ο Άρειος Πάγος και ακολούθησαν 440.000 Έλληνες πολίτες; Ας πούμε ότι το καταφέρνετε και ανακηρύσσεται η Χρυσή Αυγή παράνομη. Μετά; Μπορείτε να φανταστείτε τι έχει να γίνει; Ελπίζω ναι και ελπίζω επίσης να μην είναι αυτό που πραγματικά επιδιώκετε.

2. Για ποιές από τις παραπάνω βιαιοπραγίες επιδείξατε τόση μανία απόδοσης δικαιοσύνης μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα;

Ρητορικό το ερώτημα, δεν περιμένω απάντηση γιατί την ξέρω. Εφόσον δεν ασχοληθήκατε με κανένα από αυτά, μήπως λογικά κάποιος πρέπει να υποθέσει ότι απλά δεν σας ενδιαφέρει το ίδιο με αυτό που επιλέξατε;

3. Τόσοι πολλοί ακριβοπληρωμένοι δημοσιογράφοι, που η δουλειά σας είναι να ψάχνετε και βρίσκετε τα «άπλυτα» των ΠΑΝΤΩΝ, γιατί δεν ασχοληθήκατε με το να βρείτε τις παρανομίες, παρατυπίες και εγκλήματα αυτών που μας έφεραν σε αυτό το χάλι;

Εκτός… και αν κάνω λάθος και ο κύριος Κασιδιάρης είναι ο υπαίτιος για όλα τα δεινά της χώρας, γι’ αυτό και η εμμονή σας. Τώρα που το σκέφτομαι καλά, μάλλον έτσι θα είναι…

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!... ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΝΟΣ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ…. ΜΠΡΑΒΟ!!!!

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ!!!!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΗ!!!

ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Γιάννης Ελαφρός 

Απόστρατος Αξιωματικός Αεροπορίας Στρατού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής