Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

- Η γενοκτονία της φυλής έχει εκτελεστεί και κάποιοι επιχαίρουν για το «κατόρθωμά τους»….!

Περίπου δύο δεκαετίες τώρα, ο Ελληνικός πληθυσμός, μειώνεται συνεχώς, βάσει επίσημων στοιχείων, δημιουργώντας αλυσιδωτές περιπλοκές σε ένα θέμα που θα έπρεπε να έχει καταστεί Εθνικό και να αντιμετωπιστεί κατάλληλα από τους πολιτικούς μας της καταστροφής και της ρεμούλας.
Εδώ και δύο δεκαετίες οι ανησυχούντες με επιστημονικές μελέτες και λεπτομερή μελέτη των στοιχείων, κατεδείκνυαν με αγωνία στους παροικούντες της Ιερουσαλήμ, το φλέγον αυτό θέμα, αλλά κανένας απ΄αυτούς δεν έσκυψε πάνω του με σοβαρότητα και ανησυχία. 
Κάθε χρόνο έβλεπαν τον άρρενα πληθυσμό να μειώνονται με γεωμετρική πρόοδο και να μην μπορούν πλέον να ενισχύσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά οι πολιτικάντηδες τους οποίους ψηφίζαμε, δημιουργούσαν Ενόπλους Δυνάμεις καλύπτοντας τα κενά, με «επαγγελματίες λεγεωνάριους», στηριζόμενοι στο ρουσφέτι, το οποίο πλήρωνε ως συνήθως ο φορολογούμενος Έλληνας, επί πλέον μείωναν την θητεία των κληρωτών για να γίνουν αρεστοί στις οικογενειακές ψήφους. 
Κατάντησαν την χώρα να έχει σχεδόν ημιεπαγγελματικό στρατό, κάτι που δεν μπορεί να αντέξει η γλίσχρη οικονομία της.
Έτσι ανατριχιαστικά είναι και τα αποτελέσματα της τελευταίας απογραφής πληθυσμού που δόθηκαν στην δημοσιότητα και δείχνουν μία Ελλάδα που όχι απλώς γερνάει, αλλά μία Ελλάδα που έχασε μέσα σε μόλις δέκα χρόνια περισσότερους από ένα εκατομμύριο Έλληνες (!), στην χειρότερη περίοδο από την δεκαετία του 1940!
Και δεν είναι μόνο αυτό. 
Σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειονότητα στην χώρα μας, με την αθρόα λαθρομετανάστευση, την υπογεννητικότητα και τις άστοχες μέχρι κακουργηματικές πράξεις που δημιουργούν ανθελληνικά μυαλά τα οποία ενδεχομένως να λειτουργούν και πάνω σε αυτό το μοτίβο.

Με τα μέτρα που έλαβαν γενικώς, την μείωση των μισθών, την φορομπηχτική πολιτική, ποιος νέος(α) θα προχωρήσει στην δημιουργία οικογενείας;
Ο έγγαμος βίος σήμερα αποτελεί τεκμήριο και φορολογείται! 
Το τρίτο παιδί της οικογένειας, που είναι το απαραίτητο για να αυξηθεί ο πληθυσμός, φορολογείται με 3.000 ευρώ!! 
Η πολύτεκνη οικογένεια δεν υποστηρίζεται κάν!
Όλα αυτά είναι έργα ανθελλήνων.
Η εξαθλίωση που μας οδήγησαν καθιστούν το θεσμό της οικογένειας αποτρεπτικό για τους νέους ανθρώπους οι οποίοι συνετά σκεπτόμενοι δεν ρισκάρουν πλέον να τεκνοποιήσουν αφού δυσκολεύονται να ζήσουν ακόμα και οι ίδιοι!
Η γενοκτονία της φυλής έχει εκτελεστεί και κάποιοι επιχαίρουν για το «κατόρθωμά τους»….!
Γράφει ο Ευαγγελιστριώτης

1 σχόλιο:

Αχιλλέας Μπαλαντίνας είπε...

Αυτή είναι η αλήθεια

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής