Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

- Αφιερωμένο στους "Αφανείς Ηρωες" του 1ου Festival Ενιπέα 2012

Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ΟΛΟΥΣ...!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...!!!


3 σχόλια:

Γιάννης Μπάτρας είπε...

Και κάτι άλλο: Άσχετα με τα λάθη και τις παραλήψεις που αναμφίβολα θα είχε ένα τέτοιο εγχείρημα στο ξεκίνημά του, δηλώνω ένθερμος υποστηρικτής του ''Πολιτιστικού συλλόγου Ιτέας'' και εύχομαι καλή συνέχεια!!!

Γιάννης Μπάτρας είπε...

Ο εθελοντισμός και η χορηγία, αποτελούν δύο πολύ σημαντικούς συμμάχους στο να έρθει η καλλιτεχνική δημιουργία σε επαφή με το κοινό. Γι` αυτό το λόγο και μιλώντας εκ των έσω, καθότι ο ίδιος παραγωγός καλλιτεχνικών δρώμενων τόσο με την ομάδα ''Χρόες'' όσο και με τη ''ΧΟΡΩΔΙΑ του 4ου Γυμνασίου - 4ου Λυκείου Καρδίτσας'', δίνω πολλά ΜΠΡΑΒΟ σ` αυτούς που συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση του ''1ου Φεστιβάλ Ενιπέα'' .

Παύλος Σαμαράς είπε...

Φίλε Γιάννη πέρα απ΄την φιλία μας και την αγαπημένη μας μουσική που μας ενώνει, θα τολμούσα να πω οτι τελικά μας ενώνει και η αγάπη για τον τόπο μας.Ο καθένας μας απο το δικό του μετερίζι και φυσικά με πολύ κόπο και θυσίες βοηθάμε οσο μπορούμε.
Αλλωστε και η μεγάλη συμμετοχή πολλών νέων ανθρώπων έδωσε σε αυτή τη μουσική βραδιά κέφι, ζωντάνια, μία ευχάριστη νότα, ποιότητα και αισιοδοξία για τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε στα χωριά μας.
Σ΄ευχαριστούμε πάντως για την στήριξή σου και τα όμορφα λόγια σου...!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής