Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

- Οι πρώτες 100.000 επισκέψεις στο blog της Ιτέας είναι πραγματικότητα


Οι πρώτες 100.000 επισκέψεις στο blog της Ιτέας είναι πραγματικότητα καθώς αυτές τις μέρες ο μετρητής στατιστικών μας είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Το blog μας το οποίο ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2011 έχει σκοπό να συμβάλει στην αγωνία μας και στον προβληματισμό μας και να αναδείξει μέσα απο τις σελίδες του τον τόπο μας.
Εμείς έχουμε την δυνατή θέληση να συνεχίσουμε, από εσάς θέλουμε την εμπιστοσύνη σας και την συμπαράστασή σας ώστε να δώσουμε στο χωριό μας την θέση που του αξίζει.

Ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες και αναγνώστες μας και ευχόμαστε ο Θεός να μας κρατά δυνατούς και να μοιραζόμαστε τις χαρές μας και τις ανησυχίες μας με εκατοντάδες ακόμη χιλιάδες επισκέπτες. 

2 σχόλια:

κωνσταντινος .μητρακος είπε...

συγχαρητηρια Παυλο.. πρωτα σε σενα , γιατι αυτο το blog ειναι δημιουργημα δικο σου,ειναι η ''εννοια''σου,ειναι ο τροπος ...αναγνωρισημοτητας της Ιτεας .Αντε πλωρη !!!!! και για τα εκατομμυρια

Παύλος Σαμαράς είπε...

Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους μας Κωνσταντίνε μακάρι η ευχή σου να γίνει πραγματικότητα...!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής