Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

- Μαστιγώνουν τους συνταξιούχους για να τους κάνουν... σαπούνι!

Τους εκδικούνται ανελέητα επειδή οι αφιλότιμοι δεν πέθαναν ακόμη! «Σε μειώσεις συντάξεων από 3% έως 20% με κατώτατο όριο τα 700 ευρώ, κατάργηση όλων των δώρων σε κύριες και επικουρικές συντάξεις και επιβολή εισφοράς 1% - 3% στις συντάξεις όσων συνταξιοδοτήθηκαν από 1/1/95 προσανατολίζεται η κυβέρνηση στο πλαίσιο του πακέτου μέτρων των 11,6 δισ. ευρώ.»
Δείτε σπουδαιογελοία επιχειρήματα εδώ.
ΚυβερνοΑλήτες, δολοφόνοι, ανδρείκελα, εφιάλτες! Εκτελέστε, λοιπόν, μια κι' έξω τα γεροντάκια και κάντε τα σαπούνι, βρε ναζιστές, αφού έχουν το θράσος να ζουν ακόμη εν μέσω της κρίσης που εσείς και οι διεθνείς τοκογλύφοι δημιουργήσατε.
Το μαρτύριο της σταγόνας είναι χειρότερο από εξόντωση μια κι έξω.
Ετοιμάστε τους φούρνους, βρε βρικόλακες, για την τελική λύση! Εδώ και τώρα να τελειώνετε με τα γερόντια για να ικανοποιήσετε τους βρικόλακες δανειστές και όλα τα εγχώρια λαμόγια.
Κόψτε τους τα φάρμακα, κόψτε τους τις ιατρικές εξετάσεις, κόψτε τους τις συντάξεις, και το ολοκαύτωμα ευθανασίας των γερόντων είναι έτοιμο!
Άλλωστε, σκοτώνουν τ' άλογα όταν γεράσουν.
Έτσι δε νομίζετε εσείς οι διαβολόσποροι;
Γιατί βρε κυβερνοαληταράδες δεν ενσωματώνετε τις καινούργιες περικοπές συντάξεων σε όλες τις προηγούμενες που επιβάλλατε τα τελευταία δυόμισι χρόνια, και να βγείτε στην οικουμένη να πείτε ευθαρσώς ότι μειώσατε τις συντάξεις γήρατος κατά 70% ώστε να γίνετε διαβόητοι διεθνώς για τη βαρβαρότητά σας; Ελεεινοί και κουτοπόνηροι χασάπηδες, νομίζετε ότι θ' αποφύγετε την οργή του λαού παραπλανώντας τον με αποσπασματικές περικοπές, δίνοντας σ' αυτές κάθε φορά διαφορετικό όνομα και διαφορετική δικαιολογία;
Προσθέστε την κατάργηση 13ης και 14ης σύνταξης, το ΛΑΦΚΑ, την εισφορά αλληλεγγύης, το 12% πάνω από τα €1200, και τα όλα τα τελευταία που προγραμματίζετε να κόψετε, και η σούμα φτάνει το 70% περικοπή στις συντάξεις! Δε μας αφήνετε να πάρουμε ανάσα, δολοφόνοι!
Οι άνθρωποι δεν είναι αριθμοί στην υπηρεσία της Παγκόσμιας Τραπεζικής Μαφίας, ρε. Οι άνθρωποι είναι ζωντανές ψυχές, που εσείς έχετε ορκιστεί να υπηρετείτε, επίορκοι του κερατά!
Πού να πάει, ρε, να δουλέψει ο ανήμπορος γεροντάκος των 80 ετών, που δούλεψε 35 και 40 χρόνια και πλήρωνε τις ασφαλιστικές του εισφορές, συχνά δυσβάστακτες, για να έχει αξιοπρεπή γεράματα; Πού να βρει χρήματα, ρε, για να πληρώσει μια οικιακή βοηθό να του αλλάζει τις πάμπερς και να τον φροντίζει; Μήπως θα τον φροντίσει η ανύπαρκτη κρατική Πρόνοια για ηλικιωμένους;
Αλήτες, ο ρατσισμός σας εναντίον της τρίτης ηλικίας έχει πάρει εφιαλτικές διαστάσεις. Πότε λοιπόν θα ξεσηκωθούν οι αντιρατσιστικές οργανώσεις εναντίον σας; Μόνο για τους κακόμοιρους τους μετανάστες ευαισθητοποιούνται;
Όμως θέλω να πω ότι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος....!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής