Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

- Καταργείται το ειρηνοδικείο Παλαμά

Κύριε υπουργέ:
Το Ειρηνοδικείο του Παλαμά βρίσκεται και λειτουργεί από συστάσεώς του, σε περιοχή που υπάρχει ικανός πληθυσμός ώστε να μην είναι στην ίδια στάθμη και αξιολόγηση, στην οποία εσείς το βάζετε, με άλλα Ειρηνοδικεία της επικράτειας, όπου ο πληθυσμός έχει λιγοστέψει και η ενασχόλησή τους είναι ελαχίστη, αλλά ιστορική η παρουσιά τους.
Μπορείτε να δείτε την έκδοση των αποφάσεων του πιό πάνω δικαστηρίου πρίν λάβετε την οριστική απόφασή σας.

Αλλά νομίζουμε ότι η μπάλα μας πήρε σβάρνα και πρώτα από όλα την προαποφασισμένη συρρίκνωση του Νομού μας και την αποστέρησή του από τις κρατικές λειτουργίες, υποβαθμίζοντας έτσι την ζωή των κατοίκων του. 
Έχετε υπόψη σας πόσα χρήματα και ώρες θα σπαταλήσει κάποιος κάτοικος της περιοχής μας, προκειμένου να υποστηρίξει ένα πταίσμα αγρονομής μεταβαίνοντας πλέον στην Καρδίτσα για να δικαστεί;

Αλλά τι σας νοιάζει αυτό όταν βάζετε χοντρά το χέρι στην τσέπη του κάθε φουκαρά στερώντας του την ανάσα της ζωής του.
Ελπίζουμε να επικρατήσουν δεύτερες σκέψεις αλλά και η αξιολόγηση της δουλειάς του Ειρηνοδικείου της περιοχής μας να είναι εκείνη που θα σας απαγορεύσει να το καταργήσετε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πόσα λειτουργικά έξοδα γλιτώνει το κράτος από μισθώματα, αμοιβές δικαστών κλπ κλπ, το μετράμε ή όχι.

Ανώνυμος είπε...

Με την ίδια λογική να καταργήσουμε και τα κατά τόπους Αστυνομικά τμήματα,σχολεία,λύκεια και διάφορες άλλες υπηρεσίες μας...και στο τέλος τι;!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής