Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

- Η Δανειστκή Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Ιτέας άνοιξε και λειτουργεί

Σας ενημερώνουμε οτι η Δανειστκή Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Ιτέας έχει αρχίσει να λειτουργεί και να δανείζει βιβλία.
Πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε μια προσπάθεια συλλογής βιβλίων (λογοτεχνικών, ιστορικών, επιστημονικών, πολιτικών, μουσικών κ.α) έτσι ώστε να δημιουργηθεί σιγά σιγά μια μεγάλη δανειστική βιβλιοθήκη στην οποία όλοι μας θα έχουμε άμεση πρόσβαση και να δανειζόμαστε.
Επίσης μπορείτε να φέρνετε παλιές φωτογραφίες (οι οποίες θα σκανάρονται και θα επιστρέφονται άμεσα), γραφές που αφορούν την Ιτέα αλλά και την ευρύτερη περιοχή καθώς επίσης και στοιχεία τα οποία έχουν σχέση με τα έθιμα και τις παραδόσεις μας.
Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση παρακαλούνται να έρθουν σε επαφή ή να φέρνουν οτιδήποτε αφορά τα παραπάνω στούς υπεύθυνους του Δ.Σ. του Συλλόγου Ιτέας ή να στείλουν email στο Blog μας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής