Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

- Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό θα έχει ο πρόεδρος της Ενωσης Γ.Σ.Καρδίτσας Βασίλης Γιαννάκος

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά και τους αρχηγούς των κομμάτων θα έχουν αυριο την Πέμπτη ο Βασίλης Γιαννάκος και οι αγροτοσυνδικαλιστές, με απόφαση που έλαβαν εκπρόσωποί τους που συναντήθηκαν χθες στο Βόλο στα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιριστών στη Βιομηχανική Περιοχή στο πλαίσιο σύσκεψης για να συζητήσουν και να αναζητήσουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Το μείζον θέμα που τους απασχολεί όπως τονίστηκε είναι οι διώξεις προέδρων Ενώσεων για οφειλές προς το Δημόσιο αλλά και η υπαγωγή στην Τράπεζα Πειραιώς της Αγροτικής Τράπεζας. Στη χθεσινή σύσκεψη μετείχαν εκπρόσωποι από τις Αγροτικές Ενώσεις της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας αλλά και από τη Λευκάδα και το Διδυμότειχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής