Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2012

- Βραβεύσεις επιτυχόντων του Δήμου μας σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Τιτάνεια 2012" πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Παλαμά, εκδήλωση στην οποία βραβεύτηκαν οι μαθητές των λυκείων του δήμου (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Παλαμά, ΓΕΛ Προαστίου και Λ.Τ. Ιτέας) που πέτυχαν την είσοδό τους σε πανεπιστημιακές σχολές και ΤΕΙ.
Στους επιτυχόντες δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα, που συνοδεύτηκαν από τις θερμότερες ευχές όλων των παρευρισκόμενων για επιτυχείς σπουδές, για απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων στον τομέα των σπουδών που επέλεξαν, για να έχουν ένα καλό εργασιακό μέλλον και μια πετυχημένη καριέρα.

Τα συγχαρητήρια και τις ευχές προς τους επιτυχόντες έδωσαν με χαιρετισμό που απηύθυναν στην εκδήλωση ο δήμαρχος Παλαμά, κ. Κων. Πατσιαλής, ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Παιδείας κ. Σπύρος Ταλιαδούρος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ιψσήφ Χρούμπ και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΑΠ κ. Απ. Τσερέπης.

Παρόντες ήταν επίσης, ο αιδεσιμότατος π. Χαράλαμπος, αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Παλαμά, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, οι διευθυντές και εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων του δήμου και φυσικά πολλοί γονείς των βραβευθέντων.

Να θυμίσουμε ότι συνολικά οι επιτυχόντες από τα λύκεια του δήμου Παλαμά ανέρχονται στους 98, εκ των οποίων οι 60 είναι απόφοιτοι του ΓΕΛ Παλαμά, οι 19 απόφοιτοι του ΓΕΛ Προαστίου, οι 12 απόφοιτοι των Λυκειακών Τάξεων του γυμνασίου Ιτέας και οι 7 απόφοιτοι του ΕΠΑΛ Παλαμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: