Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

- Ευχαριστήρια επιστολή της Προέδρου του Συλλόγου Γυναικών Ιτέας

Φίλες συγχωριανές και αναγνώστες θα ήθελα να πω δυο λόγια εκ μέρους του Δ.Σ του Συλλόγου Γυναικών Ιτέας.
Καταρχήν πρέπει να ευχαριστήσω όλες τις γυναίκες του χωριού μας που συμμετείχαν στη διαδικασία εκλογών αλλά και αυτές που είναι μέλη και δεν μπόρεσαν να παραστούν.
Σε όλους είναι γνωστό πλέον η μεγάλη συμμετοχή των γυναικών της Ιτέας και ειδικά των νέων κοριτσιών στη διαδικασία των εκλογών.
Αυτό μας γεμίζει χαρά και παράλληλα μας φορτώνει με τεράστια ευθύνη για την πορεία και την εξέλιξη του συλλόγου μας και κατά συνέπεια την πρόοδο του χωριού μας.
Εχουμε αντιληφθεί πλήρως οτι ο Σύλλογος Γυναικών μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο είναι ουσιαστικά οι καθρέφτες του χωριού μας.
Εκείνο που μπορούμε να εγγυηθούμε είναι οτι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να ξανακάνουμε εναν σύλλογο μεγάλο και αντάξιο του ονόματος της Ιτέας.
Λάθη σίγουρα θα γίνουν, προβλήματα θα υπάρξουν. Αν όμως είμαστε όλες μας προσηλωμένες στον στόχο, στήν πρόοδο του συλλόγου, τότε σίγουρα θα τα ξεπεράσουμε και θα πάμε ενα βήμα μπροστά.
Οφείλουμε να μείνουμε μακριά απο σκοπιμότητες, μικροπρέπειες και εγωισμούς και αυτό θα πράξουμε.
Δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο, όλα θα γίνουν σιγά σιγά.
Κλείνοντας θα ήθελα και πάλι εκ μέρους του Δ.Σ να σας ευχαριστήσω όλες και να σας ευχηθώ η συμμετοχή σας στα τεκτενόμενα του συλλόγου να ξεπεράσει τις προσδοκίες μας όπως ακριβώς έγινε και το βράδυ των εκλογών.

Μακρή Πολυξένη
Πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Ιτέας

4 σχόλια:

Παύλος Σαμαράς είπε...

Τα θερμά μου συγχαρητήρια Τζενάκι σε όλες και καλή δουλειά...!!!

Δήμητρα Νοτοπούλου είπε...

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ!!!!!!!

Αννίτα Μπαμπάνα είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!

Κωνσταντίνος Μητράκος είπε...

Τζενη , Τζενη !!! θα ' μαι διπλα σου !!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής