Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

- Συνελήφθη ένας δράστης της ληστείας του χρυσοχοείου στον Παλαμά

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της Τρίτης 9 Οκτωβρίου στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά, ένας 43χρονος, που φέρεται να συμμετείχε στην ληστεία του χρυσοχοείου στον Παλαμά μαζί με άλλους δύο συνεργούς του οι οποίο και αναζητούνται.
Σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση σε βάρος του αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία και της υπόθαλψης εγκληματία.
Επίσης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των άλλων δύο δραστών. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 38χρονο και έναν 29χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας.
Ειδικότερα, μετά την ταυτοποίηση των στοιχείων των δραστών, τέθηκε υπό επιτήρηση από τους αστυνομικούς η οικία του 38χρονου στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά. Εκεί, εντοπίστηκε να διαμένει και ο συλληφθείς, ο οποίος πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης αναχώρησε από την οικία κινούμενος με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο με σκοπό να συναντήσει τους άλλους δύο δράστες.
Κατά την κίνησή του αντελήφθη την παρουσία των αστυνομικών και εγκατέλειψε την προσπάθειά του, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί και να προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Παλαμά.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 43χρονος..
είχε συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον 38χρονο προκειμένου να τους παράσχει βοήθεια για τη διαφυγή και τη ματαίωση της σύλληψής τους και ακολούθως συνελήφθη.
Από την κατοχή του συλληφθέντα κατασχέθηκε το κινητό του τηλέφωνο. Επίσης κατασχέθηκε το Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο του αλλοδαπού δράστη, διότι όπως διαπιστώθηκε είχε χρησιμοποιηθεί στη διάπραξη της ληστείας καθώς και το δίκυκλο μοτοποδήλατο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διάπραξη της ληστείας, το οποίο είχε κλαπεί προ δεκαημέρου περίπου από τον Παλαμά Καρδίτσας.
Μοτοποδήλατο και αφαιρεθέντα χρυσαφικά αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 38χρονου και του 29χρονου αλλοδαπού συνεχίζονται.
Εξετάζεται το ενδεχόμενο συμμετοχής των δραστών στην τέλεση και άλλων ένοπλων ληστειών με παρόμοιο τρόπο δράσης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ελληνοποιήθηκαν οι Αλβανοί, ή Αλβανοποιηθήκαμε εμείς;
Κρίμα, γιατί λέγεται οτι εμπλέκονται και παιδιά της περιοχής μας.
Βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας.
Πώς είναι δυνατό να στρέφεις τα όπλα εναντίων συγχωριανών σου ή να κλέβεις τους συγχωριανούς σου; (εννοώ όλη την περιφέρεια του Δ. Παλαμά, όχι μόνο την Ιτέα).
Πίσσα και πούπουλα.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής