Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

- Εγινε η γενική τακτική συνέλευση μελών του Ε.Μ.Σ Ιτέας

Πραγματοποιήθηκε χθές την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, όπως όριζε το καταστατικό, στην αίθουσα του Δημοτικού καταστήματος, η τακτική γενική συνέλευση των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας.
Στην διάρκεια της διαδικασίας επικυρώθηκαν τα Πρακτικά της γενικής συνέλευσης, εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός εσόδων και εξόδων της προηγούμενης χρονιάς.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αχιλλέας Μπαλαντίνας αναφέρθηκε και στις εκδηλώσεις που θα γίνουν για το επόμενο έτος 2013 και οι οποίες εγκρίθηκαν απ΄ολα τα μέλη που παρευρέθηκαν στον ετήσιο απολογισμό.
Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί όλα τα μέλη του για την μεγάλη συμμετοχή και την αμέριστη στηριξή τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής