Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Την επόμενη Κυριακή 27 Απριλίου θα προβληθεί η ταινία "ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ (Despicable me)"

Την τιμητική τους είχαν για άλλη μια φορά την προηγούμενη Κυριακή οι μικροί φίλοι της Ιτέας βλέποντας την αγαπημένη τους ταινία στην μεγάλη οθόνη στα πλαίσια "Κινηματογράφος για όλους" υπο την επίβλεψη του Πολιτιστικού Συλλόγου σε μία αίθουσα κατάμεστη με πρόσωπα γεμάτα ενθουσιασμό.



Την επόμενη Κυριακή 27 Απρίλίου θα προβληθεί η ταινία "ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ (Despicable me)" και ώρα 8μμ στην αίθουσα του Δημαρχείου.

Το Εγώ, ο Απαισιότατος κυκλοφόρησε στις 9 Ιουλίου 2010 στις Ηνωμένες Πολιτείες, και άνοιξε το νούμερο ένα σημείο στο box office και τράβηξε 56.3 εκατομμύρια δολάρια, κάνοντας την, την τρίτη μεγαλύτερη σε εισόδημα ταινία κινουμένων σχεδίων το 2010 πίσω και το Σρεκ και το Εμείς Καλύτερα. 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΝΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής