Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ετήσια συναυλία του γυναικείου φωνητικού συνόλου «InDONNAtiόn» με τον τίτλο «Spring to Life»

Το προσεχές Σάββατο 26 Απριλίου και ώρα 8.30 μ.μ., στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας υπό την αιγίδα του τελευταίου, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια συναυλία του γυναικείου φωνητικού συνόλου «InDONNAtiόn» με τον τίτλο «Spring to Life».
Με ένα ρεπερτόριο που εκκινεί απο την κλασσική μουσική και περνάει στα jazz, gospel και  spiritual ακούσματα, οι σαράντα περίπου γυναίκες χορωδοί αναμένεται να καταπλήξουν το κοινό της πόλης μας με τις φωνητικές και χορευτικές τους ικανότητες.

Η μουσική διεύθυνση ανήκει στον μαέστρο Δημήτρη Κτιστάκη, ενώ τις χορογραφίες της παράστασης έχουν επιμεληθεί οι χορογράφοι Φαίη Σούκου και Κάτια Πατσιαμάνη.
Στο πιάνο συνοδεύει η Φρόσω Αστ. Κτιστάκη, στην άρπα η Πέλη Πλίκα και στα κόρνα η Νέλλη Χολέβα και Έφη Μηνά.

Στην παράσταση χορεύει η Στελίνα Ζακάρ, ενώ το κοστούμι επιμελήθηκε η Ελένη Ψύρρα.
Το γυναικείο Φωνητικό Σύνολο «InDONNAtiόn» είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που δημιουργήθηκε το 2012 μετά απο πρωτοβουλία του μαέστρου Δημήτρη Κτιστάκη και σκοπός του είναι η διάδοση της ποιοτικής χορωδιακής τέχνης προτείνοντας μία διαφορετική και πρωτότυπη προσέγγιση της χορωδιακής μουσικής.
Έχει ήδη πραγματοποιήσει πρώτες πανελλήνιες εκτελέσεις και το ρεπερτόριό της περιλαμβάνει, εκτός απο τα κλασικά έργα, συνθέσεις όπου συνδυάζονται μοναδικά η κίνηση και ο ήχος.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 8 ευρώ (κανονικό) και 5 ευρώ (μαθητικό - φοιτητικό - ανέργων) και η προπώλησή & κράτηση θέσεων γίνεται είτε καθημερινώς στο τηλέφωνο 6955 995161, είτε αύριο  Τετάρτη στο περίπτερο του Δήμου στην Κεντρική Πλατεία -έναντι δικαστικού μεγάρου - και ώρες 11π.μ.-2μ.μ. & 6μ.μ.-9μ.μ.                     

Γενικές πληροφορίες: e-mail: indonnation.mail@gmail.com, fb: InDonnation Γυναικεία Χορωδία, τηλ.: 6955 995161.

Οι κοπέλες που συμμετέχουν στην χορωδια του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας αν θέλουν και μπορούν τις προτείνω ανεπιφύλακτα να πάνε.Θα δουν κατι εξαιρετικα ομορφο και ενδιαφερον.Ο μαεστρος της κανει εξαιρετική δουλειά.

Καλό απόγευμα..... :-)

Ελένη Μακρή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής