Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Εκδρομή στο Ναύπλιο για την Γ΄ Γυμνασίου και την Α΄ Λυκείου Ιτέας

Την Πέμπτη 3 Απριλίου στις 8 το πρωί έγινε η αναχώρηση της πολυαναμενόμενης τετραήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου Ιτέας.
Τελικός προορισμός το Ναύπλιο.




Πρώτη Μέρα
Πρώτος ενδιάμεσος σταθμός έγινε στους Δελφούς με επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο.
Επόμενη στάση στον Ισθμό της Κορίνθου και άφιξη αργά το απόγευμα στο Ναύπλιο.

Δευτερη Μέρα
Η δεύτερη μέρα περιλάμβανε εκδρομή στην Τίρυνθα (Κυκλώπεια Τείχη, Μέγαρο και Ανάκτορα) και Μυκήνες (Πύλη των Λεόντων, Θησαυρός του Ατρέα).
Το απόγευμα της ίδιας μέρας έγινε επίσκεψη στο φρούριο του Παλαμηδίου και περιήγηση στην παλιά πόλη και την πλατεία Συντάγματος.
Το βράδυ ξεφάντωσαν όλοι σε τοπική ταβέρνα με ζωντανή μουσική και παραδοσιακούς χορούς.

Τρίτη Μέρα
Την τρίτη μέρα επισκέφτηκαν μαθητές και συνοδοί καθηγητές τον Μυστρά, την καστροπολιτεία και τα βυζαντινά μοναστήρια.

Τέταρτη Μέρα
Την τέταρτη μέρα πριν πάρουν το δρόμο της επιστροφής πέρασαν από την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα εκεί που δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας, ενώ δεν θα μπορούσε να λείψει η επίσκεψη στην Επίδαυρο όπου όλοι θαύμασαν το αρχαίο θέατρο και το μουσείο.

Έτσι τελείωσε και αυτή η σχολική εκδρομή στο Ναύπλιο που άφησε εκπαιδευτικούς και μαθητές με τις καλύτερες εντυπώσεις και τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις χαραγμένες για πάντα στο μυαλό.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής