Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Εικόνες ντροπής και αγανάκτησης στην Ιτέα του 2014...

Αγανακτισμένοι είναι οι δημότες της Ιτέας, για την κατάσταση που επικρατεί με τα σκουπίδια στίς άκρες σχεδόν όλου του χωριού.
Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους που δυστυχώς δεν μπορούν να μεταδώσουν όλη την αλήθεια.
Και αυτό διότι δεν μπορούν να απεικονίσουν τη άσχημη εικόνα και τη δυσοσμία που φτάνει στη μύτη των διπλανών σπιτιών ή κάποιων επισκεπτών όταν πλησιάζουν.
Πέρα από το αντιαισθητικό αποτέλεσμα και την μυρωδιά των σκουπιδιών, υπάρχει και κίνδυνος για την δημόσια υγεία των κατοίκων αλλά και των ζώων που έρχονται σε επαφή με τούς ανθρώπους.

Σας παραθέτω φωτογραφίες και ευελπιστώ με αυτό τον τρόπο κάποιοι άνθρωποι, να θορυβηθούν για να βρεθεί επιτέλους μια λύση γι αυτήν την άθλια κατάσταση που βιώνει το χωριό μας.
Το θέμα τέθηκε και στήν χθεσινή Λαϊκή Συνέλευση απο κάποιους πολίτες πρός τον Αντιδήμαρχο, Πρόεδρο και τούς τοπικούς συμβούλους της Ιτέας.
Εμείς θα περιμένουμε την αντίδρασή τους...!!!

Παύλος Σαμαράς


Οι φωτογραφίες είναι ένα μικρο δείγμα του τι συμβαίνει...





7 σχόλια:

Παντελής Πυκνής είπε...

Idia eikona yparxi kai sto FYLLO ayto then ftei o DImos PALLAMA alla oli i katiki ton xorion poy petan ta skoypithia opoy vroyn ayti einai i aleithia...PANTELIS

Παύλος Σαμαράς είπε...

Παντελή μου και οι δυο φταίνε, ο Δήμος γιατί δεν έχει ορίσει συγκεκριμένο σημείο, και μερικοί κάτοικοι που δεν είναι ακόμα συνειδητοποιημένοι και τα πετούν όπου βρίσκουν και όπου νάναι...!!!

Ευάγγελος Θανασούλης είπε...

Το κακό φίλε μου πιστεύω ότι ξεκινάει πρώτα από εμάς τους ίδιους. Δεν δικαιολογούμαστε να πετάμε σκουπίδια όπου βρούμε κι ας μην υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σημείο. Θα μπορούσαμε να τα συγκεντρώσουμε σε κάποιο χώρο δικό μας για να τα πάρει το απορριμματοφόρο. Η νοοτροπία μας όμως είναι τέτοια που δεν νοιαζόμαστε ούτε για το περιβάλλον, ούτε για τη δημόσια υγεία (στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η δική μας). Δεν είναι όμως μόνο τα σκουπίδια. Γενικά οι συμπεριφορά μας ως πολίτες είναι τέτοια σαν να θεωρούμε τον εαυτό μας τον σπουδαιότερο κάτοικο αυτής της γης και τις ανάγκες μας σαν ανώτερες όλων των συνανθρώπων μας. Κρίμα...

Παντελής Πυκνής είπε...

Pavlo moy giayto einai i kadi ton skoypidion kai tis anakiklosis alla poy ayto na ginei sta dikamas ta xoria...

Ανώνυμος είπε...

Μέσα σε οικισμό, κοντά σε σπίτια σκουπίδια? ειμαστε σοβαροί?

Ζωή Μακρή είπε...

Αν μη τι αλλο,δεν ζουμε στο 1980 που δεν υπηρχαν καδοι.ντροπη σε οσους τα πετανε καιντροπη στο δημο που δεν κανει το αυτονοητο!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για εμένα η δημοτική αρχή δεν πρέπει να κουνήσει ούτε το μικρό της δαχτυλάκι μπας και γεμίσει η περιφέρεια σκουπίδια και μάθουμε να χρησιμοποιούμε τους κάδους!!!! Ντροπή μας.... Και δεν χρειάζεται να οριστεί τοποθεσία γιατί αυτά σκουπίδια για κανένα λόγο δεν πρέπει να βρίσκονται στην περιφέρεια....

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής