Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πετρίνου διοργάνωσε διάλεξη με ομιλία του διακεκριμένου καθηγητή του ΑΠΘ κ. Κωνσταντίνου Τοκμακίδη

Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πετρίνου διοργάνωσε διάλεξη με ομιλία του διακεκριμένου καθηγητή του ΑΠΘ κ. Κωνσταντίνου Τοκμακίδη με θέμα:

"Βελτίωση των σχέσεων μέσα απ΄τις κινήσεις της αγάπης & της ζωής"

Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22/11/2014 στο Δημοτικό Σχολείο του Πετρίνου.

25 χρόνια πέρασαν για να "ζωντανέψει" ξανά το Δημοτικού Σχολείου Πετρίνου.
Απο νωρίς το απόγευμα η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και μέσα σε γιορτινό κλίμα η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά και ο καθηγητής κος Τοκμακίδης ήταν εκεί για να τούς καλωσορίσει σφίγγοντας ξεχωριστά το χέρι στόν καθένα.

Τήν εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πετρίνου, Κατερίνα Πανταζώνα καλωσορίζοντας τον κο Τοκμακίδη

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν:
Ο Αντιδήμαρχος Παλαμά Αντώνης Λωρίδας, ο πρόεδρος της Αμφικτιονίας των Θεσσαλών Καραγκούνηδων Αποστόλης Φιρφιρής, ο Δημοτικός σύμβουλος Μάκης Κοντοβάϊος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας Αχιλλέας Μπαλαντίνας, και η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ιτέας Τζένη Μακρή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής