Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

Έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στην Ιτέα

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και την διανομή των βιβλίων ξεκίνησε τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 η νέα σχολική χρονιά για τους μαθητές της Ιτέας, αλλά και για όλης της χώρας, με το υπουργείο Παιδείας να καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να κερδίσει το στοίχημα της ομαλής έναρξης στα σχολεία.

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί την απαρχή ενός νέου κύκλου δημιουργικής πορείας για το πολυτιμότερο τμήμα του πληθυσμού, τα παιδιά μας, τη νέα γενιά που προοιωνίζεται ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνία.

Η κατάκτηση της γνώσης και η απόκτηση δεξιοτήτων, σε συνδυασμό με την καλλιέργεια του χαρακτήρα μέσω της άντλησης γνήσιων προτύπων, αποτελεί μια συναρπαστική πορεία, η οποία εκτυλίσσεται σε όλη τη διάρκεια της ανθρώπινης ζωής, αλλά που έχει ως βάση εκκίνησης το σχολείο, που βιώνεται με τον πιο έντονο τρόπο στην τρυφερή ηλικία του ανθρώπου μέσα στο σχολείο και που κατευθύνεται σε καθοριστικό βαθμό από αυτό.

Η παιδεία, η σημαντικότερη επένδυση για τον άνθρωπο, αποτελεί το θεμέλιο για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας προόδου, μιας ζωής πιο ποιοτικής, πιο ανθρώπινης.
Πρωταρχικό καθήκον της πολιτείας είναι να στηρίζει με τα θεσμοθετημένα όργανά της και με κάθε διαθέσιμο μέσο τους κύριους παράγοντες της εκπαίδευσης - εκπαιδευόμενους, εκπαιδευτικούς και γονείς - και να τους εμπνέει να συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία με αίσθημα ευθύνης.

Τις καλύτερες ευχές μας, στους μαθητές του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου Ιτέας στην έναρξη αυτής της νέας πορείας.
Καλή, δημιουργική, με υγεία και πρόοδο σχολική χρονιά.

Ιτέα Καρδίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής