Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Τέλος στις τελετές κηδειών τα Σαββατοκύριακα βάζει Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων

Τελετές τέλος τα Σαββατοκύριακα βάζει η Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων από το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.

Με έγγραφο που στάλθηκε σε όλες τις ενορίες γνωστοποιεί την συγκεκριμένη αλλαγή που βρίσκει σύμφωνα και τα γραφεία τελετών.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι τελετές θα επιτρέπονται έως νωρίς το πρωί του Σαββάτου και εν συνεχεία ξανά από Δευτέρα. Είχαν προηγηθεί ζυμώσεις το προηγούμενο διάστημα που τελικά καρποφόρησαν και οδήγησαν στη συγκεκριμένη διαφοροποίηση.

Μένει να δούμε πλέον κατά πόσο θα μπορέσει να συντελεστεί η αλλαγή κυρίως εκτός της πόλης της Καρδίτσας καθώς αλλάζουν συνήθειες που ίσχυαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

πηγή:karditsalive.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής