Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Κουτσαριώτης Νοσταλγός...

Καλημέρα σε όλους τους Κουτσαριώτες.
Αφορμή γι αυτά τα δυο λόγια που γράφω είναι η "πρόσκληση" του κ. Γιαννάκου Βασίλη (από άλλους το άκουσα δεν έχω facebook πια) γιατί δεν γράφουμε σχόλια στο μπλόγκ, όχι μόνο εγώ αλλά και κάποιοι άλλοι ανώνυμοι ή ψευδώνυμοι.

Θα απαντήσω μόνο για μένα.

Ο πρώτος λόγος αγαπητέ φίλε Βασίλη που δεν σχολιάζω πια είναι ότι κανείς δεν ασχολούνταν με τα γραφόμενά μου (αναφερόμουν μόνο σε ότι είχε σχέση με τα τοπικά κι όχι πολιτικά) αλλά με το ποιος είμαι!
Άρα δεν υπάρχει λόγος για διάλογο.
Είναι αυτό που λέμε ότι κάποιοι βλέπουν το δέντρο αλλά όχι το δάσος.
Ο δεύτερος λόγος που σταμάτησα να σχολιάζω είναι διότι η έδρα του Δήμου δεν υφίσταται πλέον στην Ιτέα (ασχολείσαι με τα κοινά και ξέρεις τι σημαίνει αυτό).
Άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος σχολιασμού διότι πέφτει στο κενό.
Ο τρίτος λόγος είναι ότι υπήρξε αντιγραφή κατά καιρούς του ψευδωνύμου μου (πράγμα το οποίο δεν μπορώ να αποδείξω) και αυτό με πείραξε πολύ διότι αν με παρακολουθούσες έγραφα για την Ιτέα κάποια κείμενα (όταν είχα ακόμα facebook) τα οποία ήθελα και να συμπληρωθούν από άλλους αλλά και να συνεχιστούν από μένα έτσι ώστε σιγά σιγά να γίνει ένα τεράστιο κείμενο με "Θύμησες απ' την Ιτέα" όπως λέει και το ομώνυμο βιβλίο του κ. Βασίλη Ανδρεάδη.
Τελικά ούτε αυτό έγινε!
Οπότε αγαπητέ φίλε Βασίλη δεν με τραβάει κανένας πλέον λόγος να σχολιάσω τα κοινά (Δημοτικά) αλλά....αν το ψάξεις (πιστεύω να σε βοηθήσει ο κ. Σαμαράς σε αυτό) λέω όμως κανένα καλό λόγο για τα κοινά τα οποία είσαι Αντιπρόεδρος (αν δεν κάνω λάθος) και τα οποία κοινά είναι πλέον κοινή παραδοχή ότι είμαστε όλοι περήφανοι εδώ στην Ιτέα...
Φίλοι μου να είστε όλοι καλά, θα τα ξαναπούμε...

             Με εκτίμηση
Κουτσαριώτης Νοσταλγός (Κ.Ν.)


3 σχόλια:

ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ είπε...

Με έκπληξη διαβάζω την παρέμβαση ενώς τρείτου ψευτοπροσώπου στην ανακοίνωση-αναζήτηση δύο άλλων ψευτοπροσώπων.Πρώτον:Τα σχόλια των δύο τότε ήτανε για την ιτέα με σφοδρή κριτική στη δημοτικη παραταξη Πατσιαλή και ιδιέταιρα στους κουτσαριώτες συμβούλους για την πιότιτα ζωής των κατοίκων.Δέυτερον:Οι σχολιασμοί των δύο ήτανε όταν η έδρα του δήμου μεταφέρθεικε στον Παλαμά.Τρείτον:Αραγε υπήρχαν δύο άνθρωποι ή ένας άνθρωπος με τρεία πρόσωπα;όπου εκτελούσε εντεταλμένη υπηρεσία;όλες οι παρεμβάσεις <>ήτανε μία έντονη κριτική και όχι για ιστορικά αρχεία,εφόσον κάνανε τη δουλειά που τους ανατέθηκε και την βγάλανε είς πέρας τώρα αποσυρθήκανε....προσορινά εώς ότου ξαναχρειαστή πάλι.Αλήθεια τα σχόλια στο block είναι ελέυθερα;η παρουσία μου στα κοινά μέχρι σήμερα είναι έντονη και ανηδιοτελεί διότι οι άνθρωποι κάνουν τίς θέσεις και όχι οι θέσεις τους ανθρώπους,όπως και στη ζωή επιλέγεις θα είσαι Ανδρας με καρύδια; ή καρύδια άνδρας.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κατειχες καμια θεση βασιλη και τοση καψα;

Λιάχανος Ηλίας είπε...

Γράφεις ψευδώνυμα, δεν έχεις την τόλμη να γράψεις τ'όνομά σου; Δειλιάζεις,φοβάσαι;Άραγε γιατί;Καυτηρίαζες αρνητικά τους τοπικούς συμβούλους και την παλιότερη Δημοτική Αρχή(Πατσιαλή)παρ΄όλο που η έδρα του Δήμου ήταν ο Παλαμάς και ενώ γνώριζες καλά τις προσπάθειες που καταβάλλονταν για να λυθούν τα προβλήματα.Αυτό όμως τότε δε σε εμπόδιζε να γράφεις... και να "σχολιάζεις"!!!Φαίνεται ότι τότε εξυπηρετούσες ως πιόνι κάποια συμφέροντα.
Κάποιος επί Πατσιαλή κατηγορούσε πως η πλατεία της Ιτέας έγινε στέπα. Άραγε τώρα πώς είναι; Προφανώς από τότε έχει να επισκεφτεί το χωριό του αφού δε σχολιάζει πλέον... ή του αρέσει το σημερινό χάλι!...
Εγώ σου προτείνω να συνεχίσεις να γράφεις μ΄όποιο πρόσωπο,ελπίζω επώνυμα άλλωστε η ιστορία μας κρίνει όλους.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής