Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Είπαμε το νερό...νεράκι

Απαράδεκτη είναι η κατάσταση στην Ιτέα εδώ και δυο (2) ημέρες και οδεύουμε προς τρίτη (3η) με την έλλειψη νερού.
Από το απόγευμα της Τρίτης μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει σταγόνα νερό δυστυχώς και εν μέσω καύσωνα λόγω του προβλήματος της υποβρύχιας αντλίας και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πότε θα ξανάρθει το νερό στα σπίτια μας λόγω έλλειψης ενημέρωσης.

Οι συνθήκες είναι επιεικώς ελεεινές, και λέμε πραγματικά επιεικώς διότι δεν υπάρχει νερό πλέον για φαγητό και για την προσωπική υγιεινή των κατοίκων, καθώς και για τις καθαριότητες που πρέπει να γίνουν.
Για αυτές τις μέρες είμαστε αναγκασμένοι να αγοράζουμε συνέχεια απ' έξω μιας και δεν έχουμε νερό για φαγητό και να πληθούμε. Παράλληλα, έχει παραμεληθεί στο έπακρο η προσωπική υγιεινή με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος μολύνσεων.
Εν τω μεταξύ η δυσοσμία στις τουαλέτες είναι ανατριχιαστική κι έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Το θέμα με το νερό συμβαίνει κατά τακτά χρονικά διαστήματα, δηλαδή υπήρξαν πολλές φορές που έμεινε το χωριό μας χωρίς νερό και η υπομονή των κατοίκων πλέον έχει εξαντληθεί.

"Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν"

Πρέπει επιτέλους να γίνουν οι ανάλογες κινήσεις για εναλλακτικές λύσεις και όχι να τρέχουμε τελευταία στιγμή να λύσουμε το πρόβλημα.

Εν κατακλείδι και συνοψίζοντας, η ύπαρξη νερού είναι προνόμιο από ότι φαίνεται στα χρόνια μας...

6 σχόλια:

ΑΝΝΑ ΜΑΚΡΗ είπε...

Έλεος τριτοκοσμικοι κανταντησαμε εν έτη 2017 ελεοοοοος.

ΖΩΗ ΜΑΚΡΗ είπε...

Εντάξει!!!!!!!εν έτη 2017 να μην μπορείς να πλυθείς!!!!!πρώτη φόρα έχει πρόβλημα η αντλία?

Σοφία Νοτοπούλου είπε...

Ας γίνουμε πρακτικοί.Τι είδους ζημιά είναι αυτή που καθυστερούμε τόσο να γίνει
η επισκευή; Για πιο κόστος μιλάμε; Άλλη ευέλικτη λύση δεν υπάρχει;Θα μας ενημερώσει κάποιος; Μη χαθεί και η σημερινή ημέρα!!!!

Βασίλης Ανδρεάδης είπε...

Τσαπατσουλιες της τελευταίας στιγμής. Νοοτροπία που δύσκολα θα διώξει ο ελληνας απο πάνω του.. Στο ίδιο έργο θεατές ξανά και ξανά! Ραντεβού του χρόνου πάλι.
Υ.Γ. Αν το ίδιο πρόβλημα εμφανιζοταν στον Παλαμά θα τραβούσαν τον ίδιο Γολγοθά;!

Αναστασία Μαργιάνου είπε...

Λίαν επιεικώς απαράδεκτη η όλη κατάσταση..

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λόγια κι ευπρόσδεκτες οι παρεμβάσεις
Τι κάνει όμως για όλα αυτά το άφαντο εκλεγμένο τοπικό συμβούλιο της τοπικής κοινοτητας Ιτεας;
Διερωτώμαι απλά...

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής