Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος υγείας από το Κ.Υ. Παλαμά

Την Παρασκευή στις 17 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία του Παλαμά, δωρεάν προληπτικός έλεγχος καρδιαγγειακού κινδύνου, με μετρήσεις λιπιδαιμικού προφίλ, αρτηριακής πίεσης και σακχάρου.

Δίνοντας βάση στην πρόληψη, σε αρκετούς ασθενείς συστήθηκε επίσκεψη στο ΚΥ Παλαμά για επανάληψη εξετάσεων και λήψη αποφάσεων.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω έντονης βροχόπτωσης, η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη.

Ο διευθυντής κος Ιωσήφ Χρούμπ και επαγγελματίες υγείας του ΚΥ Παλαμά ευχαριστούν τον κόσμο για την προσέλευση και υπόσχονται ξανά τέτοιες δράσεις πρόληψης και ενημέρωσης.

Η Δ/νση Κ.Υ Παλαμά ευχαριστεί τόσο την πρόεδρο της ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ κ.Φούντα Ράνια, όσο και τον Δήμαρχο του Παλαμά για την άψογη συνεργασία, τα φαρμακεία του Δήμου Παλαμά για την βοήθειά του σε υγειονομικό υλικό και φυσικά τον κόσμο για την προσέλευση  του.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής