Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση των μελών του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ιτέας

Χθες την Κυριακή 5 Νοεμβρίου και ώρα 17:00μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημοτικού καταστήματος Ιτέας πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση των μελών του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ιτέας.
Εγκρίθηκε ομόφωνα ο οικονομικός απολογισμός με θετικό υπόλοιπο και τα πεπραγμένα του Δ.Σ. την διετία που πέρασε. Σε πολύ καλό κλίμα στη συνέλευση κυριάρχησε η συζήτηση για την αύξηση του έμψυχου δυναμικού των τμημάτων δραστηριοτήτων του συλλόγου.

Επίσης ορίστηκε η ημερομηνία των εκλογών που είναι η Κυριακή 12 Νοεμβρίου από τις 10:00π.μ. εως 17:00μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημοτικού καταστήματος Ιτέας.

Ορίστηκε εφορευτική επιτροπή αποτελούμενη από τους κάτωθι:
Ευάγγελος Λύτρας, Μαργιάνου-Μακρή Αναστασία, Μακρή-Αγγέλου Παρασκευή.

Δικαίωμα ψήφου και υποψηφιότητας έχουν όλα τα μέλη τα οποία έχουν εγγραφεί στο σύλλογο έως και τις 12 Αυγούστου 2017.
Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα παρακαλούνται όπως την καταθέσουν στον πρόεδρο κ. Λύτρα Ευάγγελο έως το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι. 
Επίσης ορίστηκε ότι την ημέρα των εκλογών τα μέλη θα καταβάλουν και την ετήσια συνδρομή τους (5 ευρώ).Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής